Bon inici en la selecció pel mundial 2010


En Josep i la Fosca

En Jordi i la Nit

L’Estel i la Tona

Aquest cap de setmana es disputaven la segona i tercera de les 10 proves selectives que decidiran l’equip espanyol pel proper Campionat del Mon que es disputarà a Alemania. En la primera prova tots els nostres representants havien puntuat amb el que aquesta ha estat una prova interessant. Els jutges eren el nostre amic Bernd Huppe, l’Austríac que acava de jutjar el Campionat del Mon i en Mariano Correa amb el que podiem esperar pistes exigents pel conductor però agradables pel gos.

Dissabte en Josep i la Fosca van fer una gran actuació, sumant el primer doble zero de la temporada i classificant-se en primer lloc en la categoria mini. En Jordi, en canvi, va tenir problemes amb un pas entre dos salts aliniats mentre que la Tona va eliminar-se en una rampa i una pasarel·la que estaven molt juntes.

Diumenge, però, la cosa va canviar. La Fosca, que havia fer un primer jumping excel·lent, estava gairebé al final del seu recorregut quan va fer un canvi per darrera d’en Josep per anar a buscar un salt que no corrresponia, quedant així eliminada. La Nit i la Tona, en canvi, van repetir l’excel·lent del primer recorregut, quedant al final primera i segona en la categoría midi.

Després d’aquesta prova i bo i els errors comesos, tant la Fosca com la Nit i la Tona segueixen al capdavant de la classificació provisional (recordem que son tres els gossos de cada categoria que es seleccionen pel Campionat). A final d’Octubre torna a haver-hi a Madrid una nova prova selectiva doble que significarà el pas de l’equador d’aquesta competició que es reprendrà passat Nadal.


La Fosca tercera en la conjunta

Podi d’en Jordi i l’Estel vigilats per en Josep