Debut d’en Bruc i pas a grau II de l’Odie

Una gran jornada, començant pel debut en competició d’en Bruc (qui ho hagués dit fa un temps), la Kala i la Molsa. L’Hector, en Lluís i la Sabina estaven força tranquils. Després de les pistes que entrenem ja res els fa por.

En Bruc ha fet de les seves a la primera mànega però ha fet una segona pista molt digna, completant tot el recorregut. La Molsa, força controlada, també ha acabat els seus recorreguts transmetent una sensació de compenentració amb la seva guia. La gran pista dels debutants ha estat la segona de la Kala, que només ha fet una falta quan ha anat a buscar una bossa que li ha caigut de la butxaca al seu guia. Lluis!!!

Els ‘veterans’ de grau I han fet també un bon paper, destacant especialment l’Odie que ha sumat el tercer excel·lent a zero i pot així passar a grau II. Enhorabona!

La Tila ha fet dues pistes a zero, amb zones molt ràpides i altres més tranquiles. Al final ha quedat en un esplèndid segon lloc. Hem trobat a faltar a en Pablo, que estava malalt. Tenim ganes de veure a en Zar en acció ja que darrerament està fent bons entrenaments.

 En grau III en Jordi ha fet un excel·lent doble sense faltes (en va sobrat) i en Josep també (i aquest si que anava més necessitat). Demà una altra oportunitat pels nostres competidors per demostrar tot allò que saben fer