Open contra el càncer 2009

  Podi de la Montse amb la NitJordi Boix amb Nit

La prova oberta contra el Cancer que s’organitza a Badalona és ja un clàssic que convoca a força gent amb un esperit solidari i que, a més, l’exerceix fent allò que li agrada: fer agility amb el seu gos.

La prova s’ha disputat en dues jornades: dissabte l’Open pròpiament dit i diumenge en una prova oficial amb la mateixa finalitat. Els membres de l’equip de competició s’ho han combinat per anar al menys a una de les proves, quedant al final una representació molt plena.

Dissabte amb més de 120 participants, el repte era passar a la final. Només en Pablo va aconseguir-ho amb en Kaiser.

Doble podi d'en Jordi i en Josep Josep Boix amb Fosca

Diumenge era una prova ‘oficial’, de les que serveixen per canviar de categoria i això ho feia tot una mica més interessant. Varem veure bones pistes: la Montse amb la Nit va tornar a estar a prop de la pista perfecta, en Cesar va fer bons recorreguts, en Lluis (encara que la Kala s’estranyés de la roda), l’Odie amb dues pistes excel·lents, una Molsa d’allò més potent … Força bé.

Al final la Montse i la Nit van pujar al podi en grau I i en Jordi amb la Nit i en Josep amb la Fosca van ser primer i segon en la màxima categoria. En resum, una prova diferent per una bona causa

Col·laboradors en l'Open contra el cancer