Espectacular actuació dels debutants a La Selva

El més difícil de la jornada va ser trobar el lloc on es feia la prova però al final, gràcies a un treball en equip i una bona xarxa de comunicacions interna, tots varem aconseguir arribar a temps a la competició.

Cada cop som més gent a les proves i la ‘marea verde’ es va fent notar. En aquesta jornada competien per primer cop quatre participants que varen fer uns recorreguts molt bons bo i la complicació addicional de competir fora del club, amb uns obstàcles als que no estaven acostumats i amb la pressió addicional de la competició. Tots van fer un molt bon paper i si no hagués estat pels darrers tres obstàcles (balancí, roda i salt) haguéssim tingut pistes perfectes a la primera de gairebé tots. En grau II i III en Kaiser, la Fosca i la Nit van completar una pista sense penalitzar però cap d’ells va aconseguir que fer-ho a les dues mànegues.

En Carlos amb la Kira
L'Oscar amb la Fosca
L'Ismael amb la Xula
L'Elvira amb en Cash
La Sabina amb la Molsa
En Pablo i en Kaiser
La jornada es va tancar amb un picnic col·lectiu al parc de Sant Salvador seguit d’una bona estona de joc al riu pels gossos i una excursió per tal que tots ens eixuguessim una mica. Una altra d’aquelles jornades que quedaran a la memòria col·lectiva del club.
Dinar al parc de Sant Salvador