En Rudy també a grau II

Després de les voltes del primer cop, en aquesta ocasió ja sabiem com arribar al lloc de la prova que s’ha fet a Santa Coloma de Farnés. Això ha ajudat a arribar-hi més tranquils. Un cop allà ja hi havia muntada la primera pista de grau I, no semblava massa complicada … tot pintava bé.

I realment ha anat bé. En grau I, amb pistes obertes i agradables, tres participants han aconseguit el preuat recorregut sense cap penalització.

En grau II, on les pistes tenien una certa gràcia i el jumping era molt just de temps, hem fet un podi amb la Nit i hem vist dues magnífiques pistes d’en Lluis i la Kala.


Podi de grau I

Podi de grau II

Després d’uns quans dies perseguint-ho, avui l’Iñaki i en Rudy han consolidat el seu pas de categoria gràcies a un impecable recorregut sense cap penalització que l’ha portat al segon lloc de la classificació final.

Els veurem per tant a grau II en la propera prova. El cert és que s’ho mereixen. Felicitats

L’Iru també ha aconseguit el seu segon punt al completar el circuit dins el temps previst i sense cap penalització que l’ha fet pujar al podi de grau I.

Es un altre pas cap a un canvi de categoria molt treballat i que tots estem esperant veure bén aviat.

En Carlos i la Kira també han tingut el seu moment de glòria. Un recorregut perfecte els ha permés sumar el segon punt per passar a grau II.

Bo i haver començat una mica més tard, aquest equip també avança amb decisió cap a la categoria superior.

La Nit ha estat un dels pocs gossos que ha completat el recorregut de jumping en el temps que s’havia establert.

Això. i un bon recorregut de la primera mànega, ha fet que puges al podi en la classificació conjunta de les categories mini i midi de grau II. Tenint en compte que al matí ha quedat primera a la prova disputada a la Festa dels Supers, ha estat una jornada rodona.

La Kala s’està consolidant com una aposta segura, desenvolupant en la pista una velocitat que darrerament no estava demostrant.

Una primera mànega sense cap penalització i un jumping en que al final, fruit de la velocitat, hi ha hagut un petit error de trajectoria, han estat una bona demostració de les possibilitats d’aquest conjunt.