La Sabina passa a grau II al Vallés

Fins fa poc veiem gent del Cànic als podis de grau I (som bons debutants) i a grau III (la veterania és un grau). Aquest ha estat el primer cop en que hem tingut representants també a tots els podis de grau II. La cosa funciona!

La Sabina i la Molça han aconseguit passar a grau II

Amb total claretat, gràcies a una pista sense cap falta, la Sabina i la Molça s’han plantat al nivell superior de competició. S’ho mereixen després de la feina feta, d’aconseguir centrar a la Molsa en el recorregut i de tants quilòmetres per entrenar i veure competicions. L’enhorabona per elles, els seus ‘profes’ i la resta de companys del club que compartim la seva alegria.

Grau I: L’Isma i la Xula, primers en mini-midi

Grau II: En Cesar i la Tina al podi en mini-midi

 La Xula, que aqui veiem disfrutant amb el frisbee, ha fet dues pistes amb qualificació d’excel·lent. Això va fer que pugessin, amb tots els drets, al primer lloc en la classificació conjunta de grau I per les categories petita i mitjana. En el recorregut d’agility, en Cesar i la Tina han acabat la primera pista sense cap penalització. Després el recorregut de jumping han aconseguit pujar al podi per la suma dels seus dos recorreguts.
 

Grau II: En Lluis i la Kala al podi d’estàndard

 

Grau III: un clàssic

No és cert que els podis d’estàndard en grau II estiguin reservats per algunes races. La prova la tenim en la Kala que gràcies a dues pistes sense cap penalització s’classsificat en tercer lloc.En grau III en Jordi i la Nit han tornat a endur-se el primer lloc absolut sobre totes les categories (estàndard, mini i midi). Amb aquest nou doble zero aconsegueixen ja la classificació pel Campionat d’Espanya que es disputarà a la primavera de l’any vinent.