A Badalona zero … resultats

Aquest diumenge tocava competir a prop de casa i això ens permet a tots els que tenim gossos en diferents categories d’anar a descansar una miqueta entremig. Ni que això de vegades és contraproduent perquè després fa molta mandra tornar.

201703 Badalona Drac201703 Badalona ElaLa prova va començar per DH, amb una pista amb molt d’espai entre obstacles i algun punt de control. La pista incorporava una sortida de túnel amb un eslalom i un salt molt atraients pels gossos rapids o que s’obrien molt al sortir del túnel. Així ho van fer uns quants gossos, uns d’ells, malhauradament, en Drac. Això si, després en l’agility es va comportar com un autèntic campió. L’Ela aquesta setmana estava molt pendent i només va fer una petita falteta a la passarel·la. Per la seva part la Coma, tant centrada com sempre, va fer molt bones pistes amb només un palet de penalització.

201703 Badalona Collie2201703 Badalona DanaRapidament ens varem acomiadar dels nostres companys de DH per donar la benvinguda a primera divisió. Els nostre companys no estaven gens inspirats i la pista tenia moltes similituts amb l’anterior amb el que tots els gossos varen fer els hi va semblar. Fins hi tot la Dana, que normalment fa totes les pistetes, va decidir que perque cal correr, que la vida s’ha de agafar amb calma.

201703 Badalona Loki201703 Badalona SiouxCom a iniciació no teniem a ningú ens en varem anar a dinar, tornant per la prova de segona divisió, el que va ser tot un luxe. Això si, al tornar, ja cala anar una miqueta mes abrigats que al matí.

201703 Badalona Hippy201703 Badalona MorganPer no trencar amb la sintonía dels seus predecessors, els gossos de primera divisió van seguir la mateixa línia. En Loki que no vull fer cap zona de contacte pero al jumping si que correré. La Sioux que aquest slalom no m’agrada i mira aquest salt tampoc. En Hippy que no vull fer el quiet però, va, el faig una estoneta, correm una mica saltant alguna zoneta pel mig i -mira- aquest túnel esta aquí molt mal posat, potser millor no el faig que m’ho has demanat malament. En Morgan mira, saps que et dic? Que jo vaig fent mentre tu fas el quiet. Bé, si et posses d’aquesta manera ja et faig una miqueta de cas.

En definitiva un dia molt llarg amb molt bona companyía i amb els gossos que s’ho passen super be jugant amb els seus guies. Que més es pot dessitjar? Això si, punts i podis no gaire però bé, seguim la propera setmana.