A Can Roja podi d’en Taboo i pistassa de la Vipper

Fa un parell de setmanes, els caniquillus vam anar fins a Can Roja a disputar la sisena prova de la lliga de la Federació Catalana d’Agility.

La prova de Divisió d’Honor va començar amb l’agility, una pista fluida i divertida que va posar a prova la destresa dels diferents binomis.

BoiraVan començar els minis, i la Boira a qui, al contrari que a la resta de gossos, li van més les zones que els túnels, va decidir fer la rampa en lloc del túnel quedant així eliminades.

En midis, Estel amb Taboo van fer una molt bona pista però amb una falta a la rampa. Elisenda amb Drac  van sortir amb tantes ganes que en Drac va caure i això va fer que no anés molt concentrat en la resta de la pista, tirant algun pal a terra i alguna refusada en forma de croqueta.

El torn dels estàndard, Fish va fer honor de la seva seguretat i es va marcar un piston a 0 amb un running espectacular a la passarel·la. En quant a la seva germana, la Collie va decidir colar-se entre el salt i Sam fent-ho en sentit contrari i quedant així eliminada.

En quant al Jordi amb la Vipper, van quedar eliminats per repetir una passarel·la justeta i una seqüència que no havia acabat de sortir bé per una refusada a un salt. Als que també se’ls va resistir la passarel·la va ser a la Juli amb la Cora que, contra tot pronòstic, va fer la baixada a poca velocitat i justet en la zona va fer un saltet com si es tractés de fer la zona així.

Mentre que el Juanjo amb la Sioux, que tal mal ens tenen acostumats a fer zeros, en aquesta ocasió i tras una refusada i una falta a la rampa van quedar eliminats, resistint-se així l’agilitowsky per aquesta parella tant experimentada.

Sort que encara ens quedava el jumpinov. Un jumping exigent on va posar a prova les ordres direccionals i les cames dels binomis.

VipperAl jumping la Boira portava una bona pista fins que la Cristina va decidir solidaritzar-se amb el gran Drac i va caure a terra, van aconseguir acabar la pista però amb dos refusos i una falta per un pal.

Al torn dels midis, el Drac ara si va desplegar les seves armes i va fer una bona pista, només amb un pal a terra. L’Estel amb Taboo, que últimament estan imparables, van acabar la pista amb un refús, quedant segons de la seva categoria. Enhorabona!!

Era el torn dels estàndards i els germanets Fish i Collie van posar-se d’acord per eliminar-se en el mateix punt, fent de túnel a túnel i no el salt que tocava.

La Juli i la Cora, van quedar també eliminades per fer un salt en sentit contrari mentre que el Juanjo i la Sioux portaven una pistasa a zero fins que Juanjo es va relaxar en el penúltim salt i va eliminar a la Sioux.

Per acabar la jornada, la Vipper ens va deixar un piston a zero quedant guanyadora de la mànega en el seu debut en divisió d’honor.

Bona feina dels caniquillus! Ens veiem a Ciutat Comtal 😉