A Gotor no vàrem passar desapercebuts

WhatsApp Image 2019 05 07 at 08.23.29 4Per la majoria de gent la Setmana Santa és moment de descansar, però per alguns de nosaltres és una excusa més per planejar una escapada on fer agility!!!!

Aquest cop uns quants components del Cànic vàrem anar fins a Gotor a participar a un Open de 4 dies, amb molt bon ambient, bona organització i un emplaçament espectacular.

Durant aquests dies hi havia proves normals de RSCE en les quals segons la classificació es donava pas a una final i també una competició per equips.

VictorEn la competició per equips, que consistia en una tunnel cup i un KO posterior, l’equip mini-midi (Fox, Winter, Drac, Mik mik ) del cànic va fer un gran paper, guanyant la tunnel cup, tot i que posteriorment va ser eliminat al KO. Segur que va ser perquè trobaven a faltar al seu company Taboo que finalment no va poder assistir! L’equip estandar (Vipper, Bruc, Morgan i Fish) no va tenir tanta sort en la tunnel cup i es van eliminar.

Durant les proves RSCE dels 4 dies molts dels equips van aconseguir fer bones pistes i alguns puntets: en Bruc es va convertir en el rei dels jumpings, mentre que el Fish va triomfar en els agilitys. En Morgan i en Drac també van aconseguir punts molt preciats i la Vipper va fer pistes boníssimes, com ens té acostumats, però amb poca sort. Els petits Fox i Winter tampoc van fallar: el Fox va aconseguir el seu primer punt i la Winter va estar aprop, però el més important: va aconseguir finalitzar un agility fent unes zones de llibre!!

Podi de grup201904 Gotor podi Fox201904 Gotor podi WinterFinalment es va celebrar la final de l’Open, per la que van aconseguir classificar-se en Fox, en Drac, en Morgan i en Fish. El resultat va ser igual per tots:  eliminats en una pista divertisíssima però força exigent!! Haurem de tornar l’any que ve per remediar-ho!!

PD: a més ens va tocar la panera que sortejaven!!! 😉