A la Fira Bestial, Striptease 1 – Moqueta 0

201603 Reus Podi StripAquest dissabte, 5 de març, la prova de la RSCE organitzada pel Club Agility Neo Reus es celebrava en el pavelló de la Fira Bestial. Les circumstàncies van fer que del nostre club només participessim nosaltres: l’Striptease-Carme Team! La pista estava muntada sobre moqueta i, tot i que quedava molt maca, això no és sant de la devoció de l’Striptease que sempre ha sortit molt insegura en aquest tipus de sòl. Però tot sigui per superar traumes!.

Hi havia molt bon ambient de públic i les pistes que va muntar el jutge, l’Albert Ulldemolins, eren prou fluides per a que els gossos no patinessin molt per culpa de la moqueta però amb els seus puntets tècnics que li posaven emoció.

A l’agility, l’Striptease va sortir a per totes, però allà estava el fantasma de la moqueta i ens vam desaccelerar una mica. Al final, empat: Striptease 0, Moqueta 0. Una falta a la rampa però pista acabada i dins del temps.

En el jumping va sortir més segura però vàrem perdre un temps preciós decidint si feia el salt que jo li deia o entrava en un túnel preciós que li estava dient “AQUÍ!”. I aquí sí: Striptease 1 – Moqueta 0.

Al final, tot va acabar millor del que esperàvem; terceres de mini-midi Grau 2 i una mica menys de por a les moquetes!.