A Reus de tot una mica

La setmana passada, en un diumenge assolellat al migdia, la troupe Grau 2 del Cànic va anar a saltar al Neo Reus. L’Eduard Bonet ens va posar unes pistes que semblaven força assequibles però tenien els seus punts de tècnica. 

 JBB5721 JBB5734Vam començar pel jumping i la nostre primera representant va ser l’Ela amb una molt bona pista on, cap al final, la Neus es va despitar i tot i que ho van anar salvant no poder van impedir que caigués un palet. A midi, en Drac i en Loki van fer pistes a 0, aquest últim, guanyant la mànega.

 JBB5737 JBB5787

L’agility implicava zones amb túnels a sota que demanaven distància però a l’Ela i la Neus això no els va suposar un problema, l’eslàlom però portava un dies tocat i van cometre una refusada. En Drac i l’Elisenda sí que estan acostumats a treballar amb molt poca distància entre ells i en Drac va refusar les dues zones amb túnels a sota, eliminat-se. En Loki va anar solventant tots els punts però va fer falta a la rampa i va intentar passar del balancí, però el va acabar fent.

 JBB5750 JBB5771Pel que fa als grans, en Morgan va ser eliminat al repetir la passarel·la però va fer molta bé la resta de la pista. En Hippy va sortir a tope, amb un super ruuning contact a la passarel·la però va ser eliminat per encarar malament el salt de longitud i repetir-lo, les altres zones també van portar alguns problemes però ens quedem amb el runnnig contact i amb que la Mercè no destruís res més! En Qumba va fer una pista genial nomès amb una falta a la passarel·la, bé a l’últim salt va decidir eliminar-se però fins llavors tot bé.  JBB5760 JBB5807La Collie i en Sam es van embolicar una mica, amb depilació de gossa inclosa, però van aprofitar per repetir alguna zona. La Sioux, sap que la família és el primer i copiant al seu germà Hippy va retallar massa a la longitud eliminat-se al entrar al túnel. Potser tant la Mercè com en Juanjo haurien de sortir a pista sense recollir-se els cabells.

Al final, però, tant en Loki com en Drac (representat per l’Ela perquè va haver de marxar) van pujar al podi en la seva categoria amb el que ja vàrem tenir el toc verd a les finals.