A Reus podi d’en Drac i bones pistes d’en Morgan, la Collie i la Strip

20160803 Neo Podi DracAquest diumenge una part de la banda d’Er Cani corria per Reus. Tot i que faltaven dos dels seus puntals, el Qumba i el Hippy, els altres quatre, el Morgan i el Drac amb l’Elisenda, la Collie amb el Sam i l’Striptease amb la Carme, no volien deixar passar l’oportunitat d’un nou repte al Club Agility Neo Reus, amb una jutgessa anglesa, la Rachel Stevens, que els donaria una projecció més internacional. Els acompanyaven l’Eva amb el Fish, ja conegut com Fish “El Niño” disposat a aprendre dels grans i en Xavier que, amb la seva càmera, immortalitzaria tots els esdeveniments per a la posteritat i per a la coneixença de les futures generacions.

El primer en sortir en l’agility va ser el Morgan. Després d’un quiet impressionant i llarguíiiiiiiiiiiiiissim l’Elisenda el va conduir per tota la pista quasi sense despentinar-se i quan ja pensàvem que ho teníem al sac, va caure el penúltim pal en un gir massa tancat per l’envergadura del Morgan. Tot i això es va guanyar un merescut tercer lloc en aquesta mànega entre els estàndards. La Collie no volia ser menys i va començar una pista espectacular sobrepassant el salt doble com si volés però un petit embolic amb un pal que va caure va acabar provocant l’eliminació. L’Striptease va sortir dient “Deixa’m a mi, que jo ja sé..” i la Carme no va ser-hi a temps a indicar-li que el salt s’havia de fer en direcció contrària! Varen aprofitar per reforçar les zones i les tècniques de conducció entrenades amb l’Estel durant la setmana.

En el jumping les forces també van quedar equilibrades. El Morgan va tornar a fer un altre quiet que ens va deixar bocabadats. La seva pista va tornar a ser molt fluida i ràpida però amb un by-pass involuntari en el recorregut per part de l’Elisenda no suficientment valorat. La pista de la Collie va fer honor al seu sobrenom, ràpida i mortal, incloent un petit entrebanc en un salt-túnel que la va fer penalitzar. L’Striptease en aquest cas va deixar que la Carme li anés indicant la pista i la va poder completar sense penalitzar amb el segon millor temps de mini-midi. 

Qui va marcar les diferències va estar el nostre gran Drac! En grau 3, el Drac, tot un veterà, va demostrar que amb ell no pot ni Sant Jordi. Va completar les dues pistes, agility i jumping a 0, totes dues amb el constant esperonament de l’Elisenda. L’Elisenda l’animava, l’animava fins quedar-se afònica i el Drac corri, corria i corria… quin gran equip! I un merescut segon lloc en el podi de mini-midi de grau 3!

La setmana que ve, més i millor!