A Rivalcan podi d’en Drac i la Strip

El passat dia 2 de novembre, fent un parèntesi en ple pont de la Castanyada, la gent del Cànic es va retrobar al Club Agility Rivalcan a Igualada on es celebrava una de les proves de la RSCE. Allà estaven, amb els seus corresponents guies, la Boira i el Fox en mida petita, Winter, Loki, Drac i Striptease en mida mitjana i Bruc, Morgan, i Vipper en mida gran.

Fox JBB3283La prova va començar amb el Jumping. No semblava difícil però uns quants túnels escampats per la pista i algun altre punt de control feia que ningú baixés la guardia.

Comença la Boira que  vola per la pista, sense problemes i acaba la pista a 0, amb tant bon temps que es posa primera de la classificació. Segueix el Fox, també tot va bé fins que tira un pal i el Fran no perdona una! Repeteix el salt i, per tant, s’elimina però tot sigui per millorar la tècnica.

La Winter vol solidaritzar-se amb el Fox i es deixa caure en un dels paranys de la pista. El Loki i el Drac acaben les seves pistes a 0 i finalment l’Striptease perd temps en un moment d’inseguretat i acaba amb un refuset.

Toca el torn als grans, el Bruc fa una pista impecable però després de saltar-se el quiet i fer un volt, la qual cosa obliga al jutge a eliminar-lo. El Morgan i la Vipper fan unes pistes molt ràpides, especialment la Vipper que, com és habitual, fa el millor temps, però en ambdós casos cau un palet, ohhh!.

StripteaseMorganLa pista d’Agility és una mica més complicada I no cal ser profeta per endevinar que molts dels participants s’eliminaran en algun que altre punt. I tornem!

Ara és la Boira que s’elimina i el Fox fa només una falta a la passarel.la però no tira cap pal!!  El Loki, emocionat per haver fet una passarel·la i balancí perfectes s’elimina en el penúltim salt. La Winter continua solidaritzant-se amb el seu company eliminat. L’Striptease fa un refús en un punt fosc (i això és literal!) de la pista però aconsegueix acabar-la amb un sol refús i el Drac, el veterà del grup, l’acaba amb un 0 perfecte!!.

Com a resultat de tot plegat, el Drac aconsegueix situar-se en segon lloc del podi i l’Striptease en tercer lloc!

En els gran no hi  ha sort, el Bruc cau en un dels punts complicats de la pista, massa junts per a gossos grans. El Morgan no entén a l’Eli quan li indica la pujada de la passarel·la i decideix entrar al túnel i finalment la Vipper decideix esquivar un salt, llàstima!!

Tothom content cap a casa a continuar amb la Castanyada!!