A Vic podis de la Vipper i la Boira

201810 Seven podi BoiraIMG 20181027 141941La Cristina amb la Boira i el Jordi amb la Vipper van anar a competir tan dissabte com diumenge a la prova organitzada a Vic pel club Seven.

El primer dia arribar a la prova va ser tota una aventura. Els camins d’accés al club estaven molt enfangats i poc indicats.

Un cop ja a la prova, el terreny estava prou bé tot i que plovia força. La Cristina anava amb l’objectiu de treballar bé la passarel·la i en Jordi a seguir agafant rodatge amb la Vipper.

A la primera pista, la Boira va fer una molt bona pista però va decidir repetir la passarel·la quan li quedava només un salt, renunciant al 0 que portava.  La Vipper va fer una bona pista tot i que va refusar la passarel·la i va tirar un pal.

A la segona pista, la Boira va repetir també la passarel·la, fent una molt bona pista tot i l’eliminat. La Vipper va aconseguir acabar la pista sense penalitzacions, aconseguint el seu primer punt a grau 1 i guanyar la prova.

Pel que fa al diumenge, vam poder arribar sense problemes, tot i que la prova es va avançar i vam arribar just quan s’acabava la mànega. Ens van deixar reconèixer i vam saltar directament. La pista semblava el terreny de les proves americanes de cursa sobre fang. Feia temps que no corríem sobre un terreny amb tan de fang.

La primera pista era força ràpida i la Boira va acabar-la amb una falta a la rampa. La Vipper va fer una molt bona pista però es van eliminar al no arribar a un gir.

A la segona mànega el terreny encara estava pitjor al passar pel mateix lloc que a l’anterior. La Cristina va fer una molt bona pista, tot i no treure’s el punt i va acabar primera de la seva categoria. La Vipper es va eliminar i va preferir acabar la pista després d’una bona passarel·la.

En resum, el cap de setmana al Seven va ser tot una aventura. La competició va anar molt ràpida, pistes xules tot i la dificultat del terreny i el temps.