Agility a la Fira

201903 Malavella Cavalls201903 Malavella JordiDiumenge vam pujar a la Fira de la Terra a Caldes de Malavella on els companys de la Selva organitzaven una competició.

Allà, per variar una mica, vam poder disfrutar d’altres esports amb animals, coques, empanadilles, roba feta a mà i un munt de paradetes i activitats. No tot serà agility!

Els nostres representants de Grau II éren en Drac, en Jake, la Lola, en Morgan i en Loki, que aquest cop corria com a gos en blanc.

El jutge era un noi jove, molt maco i especialment desafaitat.

201903 Malavella Lola201903 Malavella odi LolaL’agility no era dificil però demanava un bon control del quiet.

En Drac ho va superar tot molt bé pero va saltar-se la zona de la passarel·la i l’Elisenda va decidir eliminar-lo.

La Monica i en Jake trobaven excessivament fàcil el recorregut i van decidir incloure algun salt per darrera que no havia previst el jutge.

En Morgan va començar molt nerviós però, després d’un eliminat per repetir el balancí, es va comportar i va resoldre molt bé la pista.

La Lola anava de 10 pero a la passarel·la va saltar la zona.

201903 Malavella Drac201903 Malavella Podi DracEl jumping era el mateix per grau 2 i 3 i això potser feia una mica de por però va quedar una pista ràpida i fluïda que ens va agradar molt.

En Drac i en Morgan van aconseguir fer 0 però sense punt de velocitat: uns germans compenetrats.

En Jake va currar-se una entrada d’eslalom amb distància però no va acabar de reeixir. Més tard la Mònica va tornar a posar-hi creativitat i va prescindir d’un túnel de la pista. Aquest diumenge estava innovadora i no tenia gaire ganes de fer-li cas al jutge.

La Lola va fer molt bé el recorregut i és mantenia tant atenta que no es va adonar que un chihuahua havia entrat a fer-li companyia a la pista (per més informació, veure el vídeo).

201903 Malavella Jake201903 Malavella MorganFinalment van pujar a podi la Lola en segon lloc en mida gran i en Drac segon en mida mitjana tot i l’eliminat a l’agility. A més i vam comprar coques i vam disfrutar de la Fira.