Al Marvi-Kanstak, una mica de tot!

El passat cap de setmana, el Club d’agility Marvi va organitzar una prova doble de la RSCE en les instal·lacions de Centre Caní Kanstak, a Dosrius.

Tot just acabem de començar la nova temporada però també s’apropen els moments claus de la temporada (campionat d’Espanya i Campionat de Catalunya) i cal escalfar motors i posar-nos a prova. Per això, allà ens vàrem aplegar força companys del Canic el que, junt amb tots els dels altres clubs, feia preveure un parell de jornades ben llargues.

Aquí teniu la crònica tal i com la vàrem viure en aquell moment. Va haver-hi de tot, alguns els va anar més bé i altres no tant però tots vàrem acabar satisfets per una cosa o una altra i vàrem aconseguir el que semblava impossible donada la quantitat de participants: passar-ho bé! Que d’això es tracta! I per animar-nos allà estaven també els supporters habituals: la Sioux, el Harpo, el Fish, el Bandi i la Saya.

Dissabte

201605 Marvi Podi G2Quatre de la tarda, fa sol però amb alguns núvols amenaçant tempesta i comencem per l’agility, estàndard.

La primera en sortir és la Cora. Està fent una pista perfecta però ahh! al final ha caigut un pal. La Coma segueix la tònica de la Cora i acaba la pista amb un excel·lent per un palet que no ha volgut quedar-se al seu lloc. El Hippy surt molt decidit i l’eslàlom se li ha queda curt però la Mercè decideix continuar per treballar les zones i la conducció.

Arriba el torn del Morgan: quiet, més quiet i … túnel succionador! Torna a començar i ara aprofita també per treballar zones i esbravar-lo una mica. La Collie es la següent. Molt bé la sortida, anem bé… però amb la seva rapidesa acostumada fa un salt que no toca. Llàstima!. Per acabar estàndards el Qumba surt molt inspirat però acaba eliminant-se per assegurar les zones. Cal pensar en les properes proves!.

En mitjans la Striptease aconsegueix salvar la pista sense penalitzacions però després de perdre un preciós temps per assegurar una bona zona a la passarel·la que si no la propera se la salta.

Anem pel Jumping. El cel ja està més negre però sembla que aguantarà sense ploure.

Tornen a començar els estàndards amb la Collie disposada a demostrar el que sap fer. Es salta el quiet, li marquen un refús però prefereix eliminar-se per poder treballar sense pressió la conducció. A continuació li toca al Morgan, a veure si surt menys nerviós que abans…quiet i allà anem.. perfecte… però un altre cop apareix el túnel succionador. Acaba la pista disfrutant a tope! Ara la Cora, algú ha de posar seny en aquesta prova! Efectivament: pista perfecta i ràpida a 0.

A pista Qumba. Surt molt bé i fa una pista rapidíssima però han caigut un parell de palets, quina mala sort amb la pista que estava fent! Només manquen el Hippy i la Coma. Surt la Coma, segura com sempre i pista perfecte a 0! El Hippy no vol ser menys i fa la seva pista amb un túnel extra. Llàstima que el jutge no hagi valorat aquest suplement!

L’Striptease, ja en midi, surt animada i pot completar la pista a 0 aconseguint el seu primer puntet net de la temporada. Per avui ja n’hi ha prou. Demà ens queda encara una altra jornada ben llarga.

En grau III, i amb l’opció d’arribar una mica més tard, competeixen en WiFi, la Sacha i en Drac.

A l’agility, en WiFi fa falta a la passarel·la i tomba el salt de longitud, a en Drac li toca repetir la passarel·la per fer feliç a la seva guia i la Sacha fa un refús en un punt on el Paco la corregeix abans d’hora provocant que la gossa no abordi l’obstacle. Cal dir que en Paco ja l’havia liat abans a causa d’haver dormit poc, i la Sacha ho havia salvat, tot no podia ser!

En el Jumping, en Drac i la Sacha fan un 0, aconseguint aquesta última un doble brut. En Wifi, per això, va tirar dos pals, com ja havia pronosticat la Tina. L’haurem d’obligar a treballar els obstacles sobre el sauló i no a la gespa per practicar el còrrer amb sorra.

Diumenge

A les onze del matí i amb un cel clar i esplèndid, ja tornem a ser aqui i, a més, s’hi han afegit la Maggie, el Dic i el Duc.

201605 Marvi GrupComencen els estàndards i el primer gos del Canic es el Dic. Surt tranquil i va fent la pista sense problemes acabant-la a 0. El Morgan surt molt ràpid i bastant centrat però l’ímpetu que porta el fa entrar malament a l’eslàlom i al tornar a entrar se li creua un salt pel davant que no tocava. No podia desaprofitar l’ocasió de fer un salt extra! El Duc es el següent però surt decidit a saltar-se les zones i acaba la pista be però amb penalitzacions.

La Coma està fent una pista impecable quan ai!! inexplicablement cau des de dalt la passarel·la! No s’ha fet res, encara bo, però l’ha de tornar a repetir. El Hippy segueix sorprenent-nos amb les seves pistes però les zones també cal fer-les bé i la Mercè no li deixa passar ni una! Es el torn de la Coma, segur que no ens defraudarà. I així ha estat, pista impecable i a 0.

La Dana surt al seu ritme i acaba sense penalitzacions. La Collie es la següent. Després de fer un quiet de pel·lícula, fa una pista molt ràpida ideal per treballar les zones. A pista Qumba, comença molt be però salta la rampa. Cap problema, la repeteix i la resta de pista espectacular aprofitant, com no, per treballar zones. La Maggie decideix saltar-se el quiet i deixa descol·locat al Joan Carles que perd molt temps pensant que estava eliminat, però un cop reprèn la pista la completa de meravella.

En midi, l’Striptease surt molt contenta i completa la pista a 0 tot i assegurar la zona de la passarel·la que com ahir li ha fet perdre bastant temps.

Ja només queda el jumping. És una pista que inicialment sembla no oferir gaires complicacions però no tot és el que sembla i tot està per veure… I aquí si que hi ha de tot. Algun pal que cau, algun obstacle que es desmunta, túnels succionadors, moltes pistes amb excel·lent 0, algun lesionat que prefereix no sortir (Hippy, cuida’t molt!) però tots hem quedat molts contents amb les nostres pistes i fins i tot l’Striptease aconsegueix el tercer lloc de mini-midi de Grau 2.

En grau III diumenge només hi ha els nens del grup: en Wifi i en Drac. En Wifi, ja més adaptat a la sorra, tomba un pal a cada mànega i fa una molt bona passarel·la obtenint un punt brut. En Drac, ja recuperat del dia anterior, fa les dues mànegues impecables, obtenint un doble 0. Són bones actuacions per encarar amb confiança el Campionat d’Espanya i la Copa Catalunya, les pròximes setmanes.

Després de tot això, cap a casa que ja és hora de dinar!