Al preagility de Badalona ens vàrem fer notar

202209_Badalona_Nena202209_Badalona_KhaliDivendres es va obrir el pódium amb un primer lloc de l’Aixa i la Nena, amb una conducció impecable, sobretot en el segon recorregut on van ser les més ràpides.

Per altra banda, l’Artal i la Khali van ser els més ràpids en el primer recorregut, ¡Com corren aquest parell!

202209_Badalona_Buddy202206_Badalona_ZaskaEn José Luís i el Buddy van fer dos recorreguts força ràpids, però una falta els va allunyar dels llocs del pódium. Bona actuació de l’Alba i en Grop i de la Vero i en Zaska que van tenir molt bona actuació al segon recorregut, amb una pista molt fluida.

També hem de destacar el début de l’Elisabet i la Leyla, una mica nervioses però molt contentes de l’experiència.

202209_Badalona_Kai202209_Badalona_Grop202206_Badalona_Podi_Kai202209_Badalona_podi_ZaskaDissabte s’hi va afegir un dels competidors de mida petita: en Kai, guiat per en Jorge, al primer lloc del pódium, amb pistes a 0 i sent els més ràpids en el segon recorregut. Aquest és un equip imparable.

En mida gran, la sorpresa va venir d’en Zaska, que van fer unes pistes molt fluïdes. Resultat: primer lloc també per la Vero i en Zaska amb dos recorreguts a 0. De fet, el Zaskita va anar tant ràpid que no li va donar temps a fer de les seves.

De nou gran actuació del José Luís i el Buddy, els més ràpids del primer recorregut, amb una falta.

L’Aixa i la Nena van tenir molt bona actuació, i la setmana vinent ja passen a competir en grau I. Per la seva banda, l’Artal i la Khali continuen sumant experiència.

Un agraïment especial als nostres profes, l’Estel i el Toni que ens van donar suport en tot moment i als companys de categories superiors, que no es van perdre cap recorregut, reafirmant que els caniquillos som una gran família.