Ales no, un coet!

Diumenge a Caldes de Montbui, no només es necessitaven ales sino un coet! El jutge va plantejar unes pistes complexes i molt ràpides.

201710 Valles Pinya 2201710 Valles Loki 3A l’agility aquesta vegada van començar els minis. La Piña ho va fer molt bé, llàstima de la falta baixant la rampa. L’Ela anava fent la seva pista però: oh!! Una bici!! Vaig a veure-la!! Al cap d’una estona, continuem la pista i ja està. La Neus però no va quedar gaire contenta amb aquesta iniciativa.

En Loki i en Fish es van eliminar, van entrar a la boca de túnel que no tocava. En Dic va fer la pista a 0, però penalitzant per temps. En Duc va sortir una mica alterat per haver-se trobat per fora una xicota molt atractiva que feia molt bona olor, i com que estava una mica als núvols, va decidir fer un salt que no tocava tot i la insistència de la seva guia a que no el fés.

201710 Valles Ela 3201710 Valles Fish 4Al jumping la Piña va sortir disposada a fer una pistassa, però va caure en una de les trampes que tenia la pista, va entrar per la boca de túnel que no tocava. A en Fish li va passar exactament el mateix, maleït túnel! Aquesta vegada la nostra Ela no va tenir interrupcions de bicis, va fer la pista molt bé, però al final va decidir que ella era “autònoma” i anava a fer el salt que li venia de gust fer, deixant a la Neus i a tots amb “un pam de nas”. L’Ela és molt original.

El Loki va trigar a sortir perquè feia una oloreta molt bona a terra però quan va arrancar va anar molt decidit acabant la pista amb molt bon resultat.

201710 Valles Dic201710 Valles DucEn Dic ho anava fent molt bé, però la seva guia tenia ganes d’acabar i no li va indicar bé un salt, per marxar abans d’hora i clar en Dic es va quedar plantat davant preguntant-se si calia fer aquell salt o no, refús doncs.

I en Duc aquesta vegada s’havia oblidat de la seva “amigueta” ja que feia estona que no la veia i va fer la pista força bé, però passant-se de temps.

En definitiva, pel meu gust unes pistes amb una velocitat massa exigent, fent que molt pocs gossos entressin en temps.