Ales pels guies?

 Un dissabte d’Octubre vàrem decidir anar a gaudir d’una tarde de competició amb els nostres companys. Teníem moltes ganes de còrrer i així ho vàrem haver de fer. Vàrem començar amb un Agility força complicat però molt maco on vàrem pensar que hauríem de haver begut una mica de Red Bull, a veure si és veritat de que dona ales . La pista de Jumping era una miqueta mes fàcil pero amb una entrada de slalom complicada que va fer que molts participants hi fessin un error.

Us preguntareu que han fet els nostres companys doncs aquí va:

201710 Valles Fish 2201710 Valles HippyEn Fish va fer una pista increïble bo i que va usar les ales al balancí. Amb una falta va acabar cinquè a la mànega d’agility i va ser del un dels dos o tres que vàren entrar en el temps previst. En el Jumping, però, va ser eliminat en un punt on el guia hi havia de posar moltes cames.

De la Merce amb en Hippy, cal destacar el primer quiet ben fet dels últims temps, tot un motiu de satisfacció després de molt de treball.

201710 Valles Sioux201710 Valles QumbaEn Juanjo amb la Sioux va fer una falteta en l’Agility i en el Jumping va tenir problemes amb l’eslàlom i després, amb en Qumba, va fer un Jumping espectacularment ràpid.

201710 Valles PinyaEn Toni amb la Piña va fer pistes molt rapides però sense obtenir el resultat desitjat

201710 Valles Ela 2En Josep amb en Loki -volador de rampes i passarel·les- va seguir en la seva línia complementant-ho amb un Jumping espectacular encara que amb alguna penalització.

La Neus amb l’Ela també en línia habitual: una molt bona pista a zero en l’Agility pero, al no haver pres cap RedBull, penalització per temps. En el Jumping la falta de moda en el slalom, ara toca tornar a mecanitzar-lo.

Toca, per tant, seguir treballant per corregir petits defectes i millorar la preparació física perquè, bromes a banda, amb aquests companys i segons quins recorreguts, cada dia s’ha de córrer mes i alguns ja tenim una edad.