Algunes pistes bones

 JBB9692 JBB9695En Loki ha fet un jumping molt ràpid bo i que en Josep no s’ha atrevit a fer un canvi cec davant un túnel i ha hagut de recuperar-lo amb uns crits desesperats al darrer sal. Al final, però, han acabat sense errors i amb el segon millor temps de mini+midi. La Mònica s’ha eliminat al seguir el seu circuït sense adonar-se que en Jake no havia fet la darrera porta del slalom.

 JBB9717 JBB9728Pel que fa als gossos de mida gran, en Hippy i la Mel han acabat el jumping sense errors. La Sioux ha fet una pista molt ràpida, resolent amb eficàcia una entrada per la segona porta del slalom. En Dic, en canvi, ha sortit una mica preocupat pel públic tan a tocar de la pista i ha dubtat en alguns punts. Després, al allunyar-se’n, ja s’ha animat més i ha aconseguit posar en problemes a la Mercè en una tria salt-túnel al final del recorregut.

 JBB9747 JBB9740En l’agility en Loki ha fet de les seves: salt a la passarel·la, refusadeta al balancí i sortir-ne abans d’hora al repetir-lo. En Jake també ha tingut problemes amb les zones de baixada amb el que sembla que tant ell com en Loki es mantenen en quarta posició de la lliga.

En Dic ha tornat a patir la proximitat del públic, ha tombat el primer pal i s’ha passat algun obstacle de llarg. En Hippy ha fet dues faltes però al final, sobre els dos recorreguts, ha acabat en quarta posició. La Mel i la Sioux, en canvi, han estat víctimes d’aquest segon recorregut.

La setmana vinent, a Reus, darrera jornada d’aquesta lliga 2017-2018