Anem millorant

La setmana passada vàrem tornar a anar al Vallés Grup Caní. Els gossos sembla que es comencen a acostumar a córrer mentre els porquets rondinegen. Com a jutge vàrem tenir a en Sam, company del Cànic que ens va fer unes bones pistes.

Vàrem començar amb jumping, per cert pista molt divertida, on tots els d’iniciació vàrem acabar contents.

En mini la Patum i en midi la O’Neil varen destacar per el seu zero i per acabar primeres en el jumping. Enhorabona Neus i Carme, amb aquestes dues petites aneu molt i molt bé.

La Mela va agafant confiança i només va fer un refús en l’entrada del eslàlom, la resta la va fer perfecta. I la Mel, com ja és de costum, es va escapar per anar on hi havia el marit de la Janina però ella la va poder recuperar i varen acabar la pista amb un zero, però amb pèrdua de temps.

202104 Valles Patum 4202104 Valles ONeil 5

L’agility no va anar tan bé. La Mel es va eliminar al entrar al primer túnel per la boca que no tocava. La Patum també va acabar eliminada per un salt que el va fer dos cops (d’anada i tornada). La O’Neil va decidir fer la seva pista particular i fer l’últim salt quan encara li faltava la meitat de pista. La única que no va acabar eliminada va ser la Mela amb només una refusada a l’entrada de l’eslàlom, això va permetre que fes podi.

202104 Valles Mela202104 Valles Mel 2

Per tant, el resultat final al podi va ser que en mini la Mela va ser primera i la Patum segona i en midi va ser primera la O’Neil.

Estem contents perquè tots anem millorant i corregint els punts febles.

Endavant Iniciació!