Anticip de noticies

En la prova disputada a la fira de Campllong, en Drac ha estat primer en el podi de grau I sobre la suma de les categories mini i midi. En estàndard també ha fet podi en Pablo amb en Zar. Sabem que hi ha hagut algun doble excel·lent, en quan en tinguem més dades us les comunicarem.

A València, on es celebra la darrera selectiva pel Campionat del Mon, avui es disputava una prova normal (la important és la de demà). En Josep i l’Estel han fet dues pistes a zero (bon senyal per demà) però la Nit ha estat molt lenta després que ens amenitzessin la tarda amb una “mascletà” típica d’aquestes terres. Esperem que demà estiguin quietons.

Pel que fa a la darrera selectiva de demà, hi ha varies coses que ens anirien bé. D’una banda, si la Fosca fes una bona pista (fins i tot respecte als gossos grans) podria consolidar la seva posició en la selecció individual (ara està seleccionat també en individual però pels pèls).  Respecte als midi, el més important és que en Jordi i l’Estel facin un doble excel·lent. Si ho fan, no hi ha qui els faci fora de l’equip. Si algun d’ells fallès encara caldria que el quart classificat (la Menta) quedés en primer lloc per a fer-los fora (el problema és que n’és bén capaç). Esperem a demà a veure que passa. De moment anem veient el partit del Barça.

Demà més noticies.