Aquesta se’ns ha fet llarga

Aquest dissabte hem anat a competir cap a Badalona. Ha estat una prova que ha acumulat força endarreriment ja que, bo i comptar amb dues pistes, el grau III ha començat dues hores més tard de l’hora a la que ens havien convocat . Això, combinat amb el fred, ha fet que el grau II se’ns fés molt llarg. A l’hora del grau III semblava que el fred havia baixat una miqueta, pero ja ens ha agafat una mica cansats.

En aquesta ocasió no teníem cap representant a grau I, cosa que ens ha permes arribar una mica mes tard. Els de grau II estàvem convocats a les tres pero ja hem començat més tard, amb l’agility i després amb el jumping.

En aquest grau II en mida mitjana, la Nugget i la O’Neill han estat eliminades a les dues manegues i en Loki, després de patir molt, ha acabat l’agility amb dues refusades però ha quadrat un jumping a zero amb PA.

202202 Badalona Mia202202 Badalona Lola

Els nostres representants en mida gran ho han fet millor. La Mia amb una falta a passarel·la i un jumping a zero ha acabat molt a prop del podi, la Sioux ha completat un agility molt ràpid i sense penalitzacions però s’ha eliminat una mica al jumping i la Lola ha completat l’agility amb una falteta a la passarel·la i ha fet un puntet al jumping.

Finalment comencem amb el grau III, esperem no se’ns faci tan llarg.

202202 Badalona Boira202202 Badalona PatumLa primera en sortir, en XS; la Boira que va acabar l’agility a 0 gràcies a la serenitat de la Cristina ja que durant el seu recorregut, per error, s’ha anunciat una falta i una refusada que realment no hi eren. Ha completar la jornada amb un jumping també a zero. Ben fet!

La Patum Blue ha anat molt ràpida. S’ha eliminat a l’agility -com sempre- per culpa del guia però ho ha compensat amb un jumping a zero.

La Winter ha completat els dos recorreguts amb una penalització a cadascun.

Cal destacar que tots nostres representants han fet unes pistes molt fluides. Hem anat a per totes amb mes o menys sort, aquest cop sense sortir als podis però contents de la nostra participació que és el més important.