En Wifi acaba segon al Badatunel

Aquest cap de setmana es disputaven diverses competicions a Badalona. Començaven dissabte amb un badatúnel i un open benèfic contra el càncer i seguien diumenge amb una competició oficial per la Canina.

201605 Badalona WifiBadatunel

El badatúnel consisteix en una pista on el principi i el final son salts, però la resta de pista són túnels. Es una prova molt divertida i alhora molt exigent, ja que els gossos desenvolupen la seva màxima potencia.

En primer lloc va sortir la Píxel, amb totes les forces que tenia, però amb tant ímpetu i ganes a mitja pista es fan acabar les energies d’en Xavier i van ser eliminats. Tot seguit, en WiFi va fer una pista neta, quedant segona de la competició.

Per part dels estàndars, la Collie va tenir doble feina. Primer va sortir amb en Sam i es van eliminar al segon obstàcle ni que la resta de la pista va ser espectacular. Tot seguit l’Eva també ho va provar amb la Collie i de nou es van eliminar al dos! Finalment en Hippy ens va complaure amb una pistassa a 0, i es que aquest binomi cada vegada s’entenen més.

201605 Badalona DucDiumenge

Diumenge va ser un dia plujòs, amb força participants però amb absències destacades com les de la Neus, l’Elisenda o la Diana.

En grau I només competia en Loki que, per desesperació d’en Josep, va tornar a fer de les seves, amb una pista ràpida però evitant de totes totes pujar al balancí o a la taula per si de cas aquesta també es bellugava.

En grau II la prova va ser bastant bona bo i que cap de nosaltres va pujar al podi. En Duc i la Mercé van fer un molt bon agility a 0, això si, al ritme del Duc. En Dic també ho va fer bé però amb una falta. La Fusa amb la Berta, que feia el seu debut en grau II, va ser eliminada al slalom. La Collie amb Sam va ser autoeliminada per no fer bé el quiet i repetir la sortida. La Cora de la Juli va fer una pista excel·lent. La Maggie de en Joan Carles va fer una bona pista, llàstima d’un refús i una falta al mateix obstacle: la pasarel·la.

En Jumping, en Dic i en Duc van fer bones pistes, una mica despistats i al seu ritme però a 0. La Fusa i la Cora van penalitzar mentre que la Collie i la Maggie van fer la pista a 0

En grau III en WiFi i la Tina van acabar les dues pistes però amb uns quants pals per terra, així que tampoc van fer podi.