Adeu Baileys

 JBB6165Diumenge 2 d’agost, a les 9 del vespre, el nostre estimat Baileys, que vivia amb l’Estel i en Cesar però que era bén bé de la familia, ens va deixar.

Tothom sap que des de molt petit tenia molts problemes físics. El varem tenir d’operar perque tenia problemes a l’estòmac. Pensàvem que ja havíem trovat el problema però no: el gos seguia vomitant i estava molt prim. Vàrem fer una altra operació i moltes proves i investigacions a diversos centres.

Al final vàrem descobrir que tenia molts petits tumors a la hipòfisi, al saber-ho vàrem poder complementar el tractament i estant-ne molt pendents, amb menjar molt especial i punxant-lo cada quinze dies el gos anava evolucionant: era feliç i es savia molt estimat.

I aquest diumenge, quan estavem tots tranquils perquè ho teníem tot controlat, el petit, amb poc més d’un anyet i mig, es va posar molt malament i el veterinari ja no hi va poder fer res.

Molt tristos per la pèrdua pero molt contents per haver pogut gaudir de la seva companyia un any i mig.

Baileys has marxat massa aviat però ens has ensenyat molt: tenies moltes ganes de viure i nosaltres hem aconseguit donar-te més d’un any de vida, encara que n’haguéssim volgut molts mes.

Estaras sempre amb nosaltres.