Bo i organitzar varem recollir resultats de la prova

Aquest cap de setmana era molt complex per la gent del club. Oganitzar la prova amb la voluntat de fer-ho tan bé com puguem ens obliga a treballar força abans i durant la prova. Bo i que mirem de fer-ho compatible amb la competició amb el nostre gos, inevitablement estem més tensos i no podem dedicar-hi la mateixa competició.  A més, el cert, és que algun punt dels recorreguts, com les entrades de l’eslàlom al costat de la carretera i les heures, van donar més d’un maldecap a tots els participants.

201103_Canic_Aika201103_Canic_VIlmaBo i això, alguns se n’han sortit prou bé. El primer cas és el d’en Josep i la Vilma. En el primer cap de setmana ja ha aconseguit un dels preuats excel·lents a zero, fent a més podi en el conjunt de mini-midi.

En Ricard també va fer un excel·lent a zero, en aquest cas el segon quan fa res que acava d’iniciar la competició.  Això li va valdre quedar segon en la classificació final d’estàndar.

La Huesos va estar-hi molt a prop, no va fer cap falta en el seu recorregut però va superar el TRS en poc més d’un segon i, per tant, no va obtenir el preuat zero. També en Cookie hi va ser a prop al fer una pista amb qualificació d’excel·lent.

201103_Canic_Tulla201103_Canic_GammaEn grau II la Gamma va fer dues pistes excepcionals, primer a cada mànega i, per tant, en la conjunta. Segon punt doble pel Campionat d’Espanya (i n’hi calen sis). A veure si ho pot aconseguir!

La Montse i la Nit van fer un excel·lent doble, el quart d’una temporada en que no acaba de tenir la sort que es mereix. Ja està, però, més a prop de poder-se classificar pel Campionat d’Espanya. Seria genial poder comptar amb la velocitat de la Nit al nostre equip del Campionat.

Altres participants com la TIna, en Rufo, en Kaiser o en Drac no van tenir massa sort i, bo i fer una pista amb excel·lent no van poder quadrar els dos recorreguts.

En grau III varem comptar amb l’ajuda de la Ingrid, competidora noruega que passarà aquest mes aqui i que s’ha apuntat al nostre club junt amb el seu marit, en Jon. La Ingrid va ser primera dissabte i segona diumenge amb la seva shetland Tulla.