Bon jumping d’en Loki en iniciació

Aquest dissabte teníem prova de Federació a El Prat. El grup d’Iniciació del Cànic estava representat pel Loki (Josep) i el Max (Marta).

201602 Prat Podi InLes pistes proposades semblaven massa complicades per ser d’iniciació però ens hi vam enfrontar amb valentia. El jumping tenia una primera part amb distàncies grans que ens van fer esprintar força. La segona part concentrava 12 salts en quatre metres quadrats! El Loki i el Josep ho van fer perfecte i amb molt bon temps. Al Max se li va atrevessar l’eslalom, però va seguir molt bé a distància i vam resoldre molt satisfets la segona part de la pista, amb canvi cec inclòs (que va quedar molt maco) Tot i ser eliminats per repetir slalom i un refús, va fer una pista molt compenetrat amb el seu guía, i vam sortir contents per haver resolt bé la part més complicada.

En la segona pista, l’agility, el jutge ho va complicar una mica més. En el segon obstacle, un túnel a mà dreta amb entrada per la boca més allunyada, va ser el malson de molts. El Loki i el Josep, un cop més ho van resoldre molt bé i van completar una bona pista, amb tombarella del Loki inclosa al aterrar d’un salt. Es va recuperar de seguida i van poder seguir la pista.

El Max va sortir molt pujat de voltes, sense fer el quiet, que era imprescindible per situar-me bé per indicar la boca correcte del túnel… eliminats! Vam seguir la pista per veure com resolíem la resta d’obstacles. Vam evitar túnels trampa, les zones saltant a tope, i el maleït eslàlom… amb tot els salts amb canvis per darrera i canviant de direcció van sortir bé. Amb tot decepcionats pels eliminats, sabent que ho podíem haver fet millor…

Felicitar al Josep i al Loki que ho van fer molt bé i a més van ser entrevistats per la tele!