Bon paper de la Lluna

202204 Connecting Podi LlunaEl dia després de Sant Jordi ens en vàrem anar cap a Girona per competir a la XIV prova de la temporada a Connecting Dogs. Unes instal·lacions molt agradables i on des d’el bar es veu súper bé la competició.

A primera hora vàrem començar amb segona divisió on seguim trobant-nos la Lluna, la Brisa i la Mel.

202204 Connecting Lluna 2Hem de destacar al Robert amb la Lluna, que en aquesta prova varen aconseguir un merescut tercer lloc. Varen fer un jumping perfecte -sense faltes ni refusades- i amb una velocitat molt bona i perfectament coordinada amb en Robert. Això va comportar un primer lloc en el jumping amb punt d’ascens inclòs. En l’agility llàstima de la refusada en l’entrada de pals ja que és l’únic que varen fallar. Amb tot això varen aconseguir podi. Felicitats Robert, porteu un any amb una gran evolució i l’horitzó per aquest any és aconseguir el PA que falta en agility per passar a primera divisió.

Amb la Janina amb la Mel, es repeteix el problema de la velocitat. Va fer un jumping també sense faltes ni refusades i un agility amb una refusada però totes dues amb penalització per temps. A veure si la Janina pot aconseguir trobar el punt per fer córrer a la Mel, i llavors seran un bon equip. Tot i això la Janina està contenta per poder seguir competint amb la Mel.  

L’Eugenia amb la Brisa varen començar en el jumping súper connectats i ràpids, però de cop una refusada, una segona, desconnexió de la Brisa i tercera refusada, per tant eliminada en el jumping. En l’agility va fer una falta i una refusada. Ànims Eugènia, amb la teva constància, gran dedicació i evolució, segur que l’any pròxim et veurem a primera.

202204 Connecting Mel202204 Connecting Brisa