Bon paper dels petits en primera divisió

Podis 1DEn la prova de primera divisió, la setmana passada a Campllong, els nostres representants en mini i midi van fer una bona actuació.

En mini en Loki es va marcar un jumping a zero i molt ràpid. Després en l’agility va sortir volant del balancí, segur que per culpa d’en Josep que no el va avisar que allò no era la passarel·la però al final va aconseguir quedar primer al podi.

També el va acompanyar al podi en Sergio amb la Thai que va fer el jumping només amb una mica de penalització de temps (per culpa d’en Loki que va marcar un temps molt curt) i va acabar tercer. Llàstima que van haver de marxar abans d’hora i no van sortir a la foto final.

En midi la Striptease va fer l’agility a zero i també va acabar en segon lloc al podi. Pel que fa a la Nugget va fer una bona mànega d’agility on va acabar tercera

 D524894 D524914 D524946

Entre els grans la Sally va fer un jumping a zero i molt ràpid (el segon millor en aquesta mànega) però va ser la Mel la que gràcies a una bona combinació d’agility i jumping va pujar al tercer lloc del podi. En Hippy i en Jazz no van estar encertats en aquesta ocasió.