Bona feina de l’equip de grau 1

 JBB9866201805 Maresme Podi G1 S Rita201805 Maresme Podi G1 S201805 Maresme Podi G1 L ThorLa setmana passada a la prova del Maresme, l’equip de Grau 1 va fer una bona feina amb pistes ràpides i sota l’amenaça de pluja. Van començar amb molta puntualitat, tots patien pel Fran que va arribar directe al reconeixement de pista. Era el debut d’alguns fora del club i el castell semblava un objecte estrany no identificat per alguns gossos que tenien intencions d’esquivar-lo.

El primer en sortir va ser en Thor, l’únic representant del club a estàndard. Va fer dues pistes prou ràpides però amb algunes errades. A la primera pista va refusar el castell, i a la segona, com ja és habitual, la roda. Tot i això, va pujar al podi en tercera posició.

Era el torn dels petits. La Cristina va ser eliminada a la primera pista pel castell, quan la Boira, en corregir el refús, va decidir canviar la direcció del salt. Li va anar millor a la segona pista, fent dues faltes a les zones amb la dificultat afegida del xàfec que just va enganxar-la.

 JBB9877 JBB9946La Rita, a la primera pista, va ser eliminada per entrar al túnel quan no tocava, però a la segona, tot i tenir un moment de lapsus, la gossa anava molt pendent de la Sieglinde i va fer una pista a 0! fent podi en tercera posició.

 JBB9960 JBB9910El Fox va fer molt bona feina. A la primera pista va fer una falta en el salt de longitud, i a la segona pista, sense esperar gaire en el quiet de sortida, va arrancar a córrer rapidíssim i llàstima que va tirar a terra el pal de l’últim salt. En un primer moment va quedar segon al podi, però l’organització es va equivocar i va quedar en primera posició.

Ànims, en dos salts a Grau 2!