Bona tarda pels estàndard

201902 Valles podi 1LEl diumenge 23 de febrer, quan totes les categories de la FCAG ja havien acabat, puntuals a les 17:30 començava la prova de Primera Divisió.

Després de tot un cap de setmana de bona temperatura i fins i tot calor, en aquell moment es va aixecar una fresqueta que no prometia res de bo, més aviat fred!! Podia ser un mal presagi? O, la baixada de temperatura donaria ales als nostres equips de Primera Divisió: Striptease/Carme en categoria midi i en categoria estàndard: Hippy/Mercè, Sioux/Juanjo, Morgan/Elisenda i Vipper/Jordi?.

La Collie, tot i estar apuntada, es va lesionar escalfant i el Sam va preferir no fer-la saltar. Esperem que es recuperi ben aviat!!

201902 Valles Strip 2201902 Valles Vipper 13

201902 Valles Sioux 6201902 Valles Hippy 6L’agility tenia un punt inicial complicat on hi va caure de quatre potes l’Striptease que, després d’eliminar-se, va aprofitar per reforçar les zones.

El que sí va estar a punt de caure de manera literal va ser en Juanjo però la Sioux, impertorbabl, va continuar la pista acabant-la amb una sola falta.

El Hippy va fer molt bona pista, tocant totes les zones excepte el balancí on va tenir massa pressa per marxar.

201902 Valles Morgan 4El Morgan també va fer molt bona pista però la seva guia va preferir repetir la rampa que no havia sortit tal i com ella volia (no se li ha de deixar prendre la iniciativa al Morgan!).

I, finalment, la Vipper va fer la seva pista a 0, marcant el temps de la seva categoria.

El jumping, ja a les fosques, era una pista ràpida amb alguns punts de control que va anar de meravella a tots els nostres participants, acabant la pista a 0 en el cas de l’Striptease, la Sioux i el Morgan i el Hippy.

En el cas de la Vipper amb un palet aquí, un palet allà, però això no va impedir que la Vipper quedés tercera de la categoria estàndard, la Sioux quarta i el Hippy cinquè! Enhorabona!!