Bona tornada de vacances de la Nugget

202209_LaDaga_Nugget202209_LaDaga_Podi_NuggetFeia molt de temps que no baixàvem fins les terres de Lleida, així que el passat dissabte Quimera i Nugget van anar a estrenar el nou club de La Daga. Vàrem arribar ben d’hora per tenir una estoneta per gaudir de les noves instal·lacions: 3 pistes ben grans, bon aparcament, un bon bar, i uns espais molt amplis per poder-te asseure i gaudir de la competició.

De grau 2 érem dos participants: la Quimera amb l’Eli  i la Nugget amb la Mercè.

La primera pista va ser l’agility, una sortida complicada, amb una entrada d’eslàlom encara més complicada i amb uns salts on, si no tenies molt de control, els pelust tenien moltes alternatives.

Nugget va ser la primera en sortir. Portava més de dos mesos de relax competitiu i no teníem gaire clar com ho gestionaria però ens va sorprendre sortint molt centrada. Va fer una bona sortida, amb una refusada a l’eslàlom ja que no va gestionar prou be la frenada per poder-hi entrar. A partir d’aquí, una gestió molt bona dels salts, unes zones perfectes i va acabar amb una refusada i la primera de la mànega.

202209_LaDaga_QuimeraQuimera i Eli van ser les següents en sortir. Van fer una molt bona sortida, amb una entrada d’eslàlom espectacular, però poc després venia la rampa i Quimera va decidir saltar-la des de dalt de tot sense passar per la zona. Ens va donar a tots un bon ensurt, però per sort només va quedar en això i van seguir fent la pista ja eliminades. Va anar molt ràpida i bastant controlada per ser una gosseta que, com qui diu, fa dos dies que ha començat.

El jumping era molt ràpid i tenia un parell de punts on, si no tenies cames, havies de confiar que el teu company de pista escoltés les teves senyals. Aquest era el cas de Nugget, ja que la Mercè de cames poques. Nugget va tornar a sortir molt centrada, escoltant a la seva guia i així ella soleta va anar salvant els punts on Mercè no arribava, un eslàlom genial amb molta independència, uns bons retalls, molta velocitat, acabant la pista a zero i altre vegada primera de la mànega.

Quimera va sortir rapidíssima al jumping, i encara que Eli té bones cames va haver de fer servir la distància per poder arribar a un dels punt més complicats, i Quimera ho va resoldre perfectament. Poc després es van encallar a l’eslàlom, doncs Eli tenia pressa per marxar i la petita Quimera també. Ja resolt l’eslàlom van anar molt compenetrades i molt ràpides, tot i que en algun salt Quimera va preferir fer algun invent  i es van eliminar.

A l’acabar la prova, Nugget va pujar al podi en 1r lloc, rebent un trofeu maquíssim fet per la Vero.

I canviant de grau, passem al pre-agility on participaven Juanjo i Scout que havien baixat a animar a Nugget. Les pistes del pre eren molt ràpides i Juanjo encara no està acostumat a guiar a Scout que sempre va per davant. El quiet encara li costa, sembla que tingui una molla a les potes posteriors que no li permetin estar sentat, així que van entrenar el quiet, i a córrer per poder arribar als punts complicats. Scout ,com sempre, va córrer moltíssim, va escoltar molt be les ordres a distància que li donava Juanjo, va fer uns reres a molta distància, però tot i així Juanjo no va arribar a alguns punts i es van eliminar diverses vegades. Un bon entrenament per Juanjo i Scout, per anar agafant experiència.

Voldria felicitar al Club d’agility La Daga per les seves noves instal·lacions, pel bon rotllo de la prova i per fer un trofeu diferent i tant especial. Està clar que repetirem!