Bones pistes en segona al Seven

201909 Seven Podi LokiA la prova del Seven a Sant Julià, vam començar els petits amb l’agility.

201909 Seven Winter 3La Thai va ser la primera del club en sortir, tot anava bé fins que va decidir entrar al túnel en lloc de la rampa eliminant-se. El Fox va tirar un parell de pals i en Fran va decidir eliminar-se per corregir-ho. El mateix va decidir en Josep, eliminar en Loki repetint la passarel·la després de diversos intents infructuosos.

Pel que fa als estàndard, la Winter va aconseguir un 0, fent molt bones zones i corregint a temps una distracció amb un bon crit. La Cloe va repetir les zones eliminant-se, però va fer un eslàlom molt bo. Tot el contrari que en Thor, que tot i insistir a l’eslàlom, no va voler-lo fer fins al final.

A la segona mànega, amb el jumping, van tornar a començar els mini-midi.

201909 Seven Thai 2201909 Seven CloeLa petita Thai anava una mica despistada; tot i ser una pista molt circular i fluida tenia els espectadors molt a prop i va ser eliminada. El Fox va tornar a fer de les seves i va tirar dos pals. Seguit va sortir en Loki, que va fer una pista molt bona i ràpida aconseguint un valuós 0 que al final fins i tot el va fer pujar al tercer lloc del calaix.

En els estàndards, la Winter va sortir per l’altra banda al segon salt amb el que va despistar al David que va quedar descol·locat pel següent salt. Total que van acabar eliminats, així que van tornar a començar la pista. En el cas d’en Joan Miquel va preferir eliminar a la Cloe per ensenyar-li les zones, una llàstima perquè va fer una pista molt bona. En Thor va fer dos refusos i una falta, però contenta perquè va acabar la pista sense eliminar-se.