Bons jumpings i agilitys justos en DH

A la prova de Santa Quiteria als de DH els hi tocava a primera hora. Hi vàrem anar amb molta son i molt de fred i els nostres gossos van fer de tot.

201612 Quiteria Cora201612 Quiteria ComaVarem començar per el jumping, i la primera va ser l’Ela que va fer-lo a zero amb ensurt inclos.  i després li tocava a en Drac que també ho va fer a zero. La següent va ser la Strip, que va començar molt bé però a la segona vegada que havia de entrar al túnel la Carme no la va assegurar prou i la gossa la va seguir amb el que es van eliminar ni que després ja tot va seguir perfecte.

En mida gran, la Cora va anar molt ràpida, va millorant mica en mica, fent-lo a zero i quedant cinquena en el jumping. La Coma havia estat de vacances, se li notava que estava cansadeta, anant una miqueta més a poc a poc. Va fer una falta en un salt al trobar-se sense espai després de corregir un salt per darrera que ella el volia fer per davant.

201612 Quiteria Drac201612 Quiteria ElaEn el agility no varem tenir cap zero: l’a Ela va fer un refús en un salt, la Strip una falta a la baixada de la rampa, en Drac una falta també a la baixada de la rampa i la Coma una falta en un salt. Finalment la Cora va fer dues faltes: una en un salt i l’altra a la baixada de la rampa molt descarada, baixant pel costat del jutge “con to su morro”.

Per tant, ningú va fer podi aquest cop, el següent segur que ens anirà millor.