Bons recorreguts en segona divisió

202001 Quiteria Podi LokiDiumenge passat, la prova de segona divisió començava a la tarda amb el que la cosa va començar amb solet. Ja es veia, però, que la cosa s’aniria complicant i així va ser. Al final de la prova ja estàvem ben tapats i, els que teníem més sort, ben embolicats amb una manta.

202001 Quiteria ThaiEn l’aspecte esportiu la cosa també va començar bé. Ni que l’agility tenia les seves coses semblava una pista possible de fer i divertida si te’n sorties.  

Aquest va ser el cas de la Thai que va fer un agility perfecte i va guanyar la mànega. En Loki va fer un agility molt ràpid ni que, un cop més, va evitar el balancí i després va entrar molt fort al eslàlom amb el que va anar de la primera a la tercera porta de cop.

En petits i mitjans la resta de gossos del club no van tenir massa sort: en Jake va començar molt bé però va perdre una mica la connexió amb la guia i va acabar fent un salt al revés i a en Kuma li va passar quelcom similar. La Nugget va anar molt bé però és molt nova i encara no te gaire distància lateral amb el que un túnel sota la rampa li va fer la punyeta.

202001 Quiteria CloeEn grans la Sally va repetir un balancí poc acurat amb el que va eliminar-se i en Thor va tenir problemes amb el eslàlom ni que al final se’n va sortir. Ara bé, el que ens va deixar a tots impactats, va ser el recorregut d’en Joan Miquel amb la Cloe. Rapidíssims, sense una passa de més i molt efectiu. Es cert que van fer falta a la passarel·la, quelcom que estan treballant, però va ser una pista d’aquelles de recordar i a gairebé set segons del guanyador de la mànega.

A l’hora del jumping vàrem trobar-nos amb un recorregut molt lineal, amb llargues línies amb algun punt de control. Aquí si que en Loki va poder-se lluir i va fer el recorregut a zero, guanyant la mànega. Els altres petits i mitjans van tenir problemes amb un castell que hi havia prop del final. Sobre tot el pobre Kuma que, per un error, es va trobar amb un obstacle que era més alt que ell.

En estàndard varem veure pistes molt i molt bones d’en Marc amb la Sally ni que amb una falta i, sobre tot, de la Mercè amb la Nugget que va fer una pista rapidíssima encara que al fer un canvi en el túnel la Nugget la va seguir..

Al final, sumant les dues mànegues, en Josep i en Loki van aconseguir pujar al tercer lloc del podi. També s’ho mereixen de tant en tant!

202001 Quiteria Sally202001 Quiteria Nugget