Brillant actuació d’en Jake i en Bruc

Dissabte a la competicio de Ciutat Comtal de la RSCE varem comencar la competicio amb l’agility mini.

image00011image00004La primera en començar va ser la Boira amb la Cristina i van fer una bona pista, bo i que ens van fer patir una mica quan vàren tenir un petit lapsus de memoria. Sort que van rectificar-lo al moment sense problemes i van aconseguir fer el zero amb punt de velocitat.

Despres en midis la Carme amb la Strip van fer una bona pista, tot i que ella no les tenía totes però, com que són un bon equip, varen aconseguir un zero amb punt de velocitat. Després l’Eli amb en Drac, com que ja tenen tots els punts de l’agility anaven a pasar-ho bé així que, aI al no tocar en Drac la passarel·la l’Eli li va fer repetir amb i es van eliminar. Tot això van fer molt bona pista, com sempre. Després li tocava al Jake amb la Mònica i, encara no s’ho creu, varen fer una bona pista a 0 amb punt de velocitat.

image00022En mida gran li tocava a l’Elisenda i en Morgan que es van eliminar al repetir la rampa. Després en Víctor amb en Bruc van fer una bona pista molt fluida amb el resultat també d’un zero amb punt de velocitat.

Després tocava el jumping on la Boira va fer 2 refusos, en Jake va tornar a fer un zero amb punt de velocitat i la Carme amb l’Strip vàren fer un refus i l’Eli amb en Drac es van eliminar. Pel que fa als estàndars l’Eli amb en Morgan van fer una al tombar el penúltim pal i, per últim, en Bruc va fer un zero amb punt de velocitat.

Desrpres de les dues mànegues, el resultat va ser que en tant en Jake com en Bruc van quedar segons al podi de midis i estàndards respectivament.