En Bruc triomfa en el seu debut

201901 Canic Podi diss G1L201901 Canic Podi diss G1SDissabte 19 prova al Canic, aquest cop puntuable per RSCE. Comencem el dia amb les preparacions necesaries per la prova i amb una mica de  dinar per tal de tenir forces per tot el dia.

Comencem amb les pistes d’agility de grau 1, amb el debut d’en Bruc i d’en Ripper. Hem tingut una gran actuació de la Boira i la Rita primera i segona a la final en mini. El més destacat, però, ha estat l’actuació d’en Bruc que en la seva primera prova ja ha aconseguit dos zeros que, a més de fer-lo guanyar la prova, el deixen a un pas del grau 2.

201901 Canic Boira 3Mentre es feia la segona manega de grau 1 ja havien començat els jumping de grau 3 a la pista de la carretera amb unes pistes molt fluides i rapides on la Piña ha aconseguit un dels preciats zeros. En la pista d’agility de grau 3 tots els nostres representants han donat el màxim però sense massa sort.

201901 Canic Podi diss G2MEn el grau 2 hem tingut tot un exit per d’Jake i en Drac, tots dos amb un zero i acabant primer i segon a la final. Han començant, per tant la temporada amb molt bon peu.

Hem acabat aviat, amb molt de temps per descansar perque demà serà un altre dia de competició.

201901 Canic Bruc