Buffet d’hivern 2020
24 gen 20 Després d’uns anys sense fer-lo, reprenem la tradició del buffet d’hivern.
Buffet d’hivern 2020 Menú Nachos amb kodamole Patum de pastanagues Canapés de les dues Maltes Emboirat de gírgoles Mitjes llunes vegetals .”Empanada frita de Malta” Pasta mimosa Ennuvolat de cigrons Salmó Royal Nuggets no habituals Pastís de Sant Jaume Pastis nevat de carn Galetes ja keramelitzades Brownie de xocaalata Marc de xocolata Kires de xocolata Postre de Baileys Pastís de formatge al whisky Refrescos Aigua Vi rosat |
Feia temps que no el feiem així que, ja que aquest any ens han “xafat” la festa del Carnestoltes amb una selectiva, hem représ el tradicional buffet d’hivern.
Com sabeu es tracta de que cadascú porti un plat i el compartim entre tots. Aquest any ha costat reiniciar la tradició i hem estat una mica menys dels habituals però, bo i això, al final varem tenir un menú prou complet, el teniu a la dreta amb referències al·legòriques (més o menys evidents) a qui l’ha portat.
Ha estat una festa simpàtica on hem pogut tastar alguns plats molt bons i fins i tot sorprenents. Aquì teniu alguna foto de com va anar tot plegat i d’algun plat.
L’any vinent més,