L’Eva, la Carme i l’Elisenda al Campionat d’Espanya

Com cada any per aquestes dates es celebra a Madrid el Campionat d’Espanya d’agility organitzat per la RSCE. Al llarg de tot l’any 2018, gossos i guies han estat treballant per tal d’aconseguir la classificació per aquest Campionat i només estar allà ja és un premi merescut.

Equip (menys la Striptease)Aquest any la representació del Cànic ha estat el Fish amb l’Eva de categoria estandard i en categoria midi el Drac amb l’Elisenda i l’Striptease amb la Carme. Però no estàvem soles, portàvem un grup de supporters prou important: el Sam (guia de la Collie), la Gemma i el David (guia de la Winter) i el Fran (guia del Fox) que, de pas, han anat prenent mides per tal de ser-hi l’any vinent. A més teniem, com sempre, el suport a distància de tota la gent del Cànic que es anar va connectant per Whastapp i fent comentaris!!

Dissabte es corria la mànega de Jumping i diumenge s’acabava de decidir tot amb la mànega d’Agility. Tots dos dies començant pels minis, a continuació els estàndards i finalment, tancant les jornades, els midis. A més hi havia pistes diferents per cadascuna de les categories però tots els recorreguts van ser força complicats, molt ràpids però alhora amb un gran nombre de punts de control que van fer que molts dels participants s’eliminenssin o fessin faltes o refusades. Aconseguir un zero ja era cosa de campions!!!

El primer del club a sortir a pista va estar el Fish amb l’Eva i va demostrar que estava allà perquè és un campió!. Va completar la pista a zero acabant dins dels 50 primers sobre gairebé 170 participants. En categoria midi, la Striptease competia després de gairebé dos mesos d’aturada forçosa de la seva guia i va anar salvant la pista però un inesperat refús va fer que no arribéssim a un dels punts de control i com deia l’speaker: “Se eliminooooooo!!!”. El Drac,i l’Eli, en canvi, van demostrar que la veterania és un grau i, com era d’esperar, va completar la seva pista a zero com un campió!!.

CE2019

L’endemà tocava l’Agility. El Fish, inesperadament, es va lesionar la pota i l’Eva va preferir no saltar. Segur que hagués fet la pista de meravella però la salut del Fish està per damunt de tot. En els midis, l’Striptease va sortir a fer un paper digne en una pista on dos terços dels participants es varen eliminar. Tret d’un altre refús on menys ho esperàvem va aconseguir acabar la pista amb bona velocitat. El Drac també la va aconseguir completar-la i les pistes eren tan complicades que malgrat un refus i una falta, va aconseguir acabaral vuitè lloc de la classificació final. Enhorabona Drac!!

De tornada cap a casa, bones sensacions per a tots i ganes de tornar l’any que ve, esperem que amb molta més colla del Cànic!!