Campionat de Catalunya per equips 2016

La Copa Catalunya. El final d’una llarga etapa, on cada rere, cada pivot i qui sap quants quiets, han conduit a poder participar en aquest cap de setmana.

Tot va començar dissabte amb la competició per equips. Ni la distancia ni el mal temps varen impedir que els brillants representats del Canic, bandera en mà, desfilessin orgullosos amb els seus gossos amb la resta de equips. Unes paraules de la organització, que indicaven que es faria primer toy, midi i mini, i després anirien els estàndards, dividits en el reconeixement en dos grups. Tocava escalfar motors en pista i animar als companys.

taboostripL’equip Mini/Midi, format pel Taboo, l’Strip, el petit Wifi i Drac va començar amb molta, molta força en el jumping. Taboo va fer un super cero gloriós, i l’Strip no va ser menys. La distancia i qui sap si el terreny de la pista van jugar una petita mala passada a en Wifi, dos refusos deguts a la distancia, i un palet de propina. En Drac, veterà de les pistes i actual representant d’Espanya al mundial, va córrer a tope, orelles al vent, però l’Eli va es despistar i van quedar eliminats.

HippymorganAvançava la tarda, i els núvols feien pensar en pluja mentres es canviaven pals. Era l’hora del grup Standard 2. “Bellesa sense complexes” Hippie va fer dos faltes i un refús. Collie va fer gala de nou de la seva potencia en pista, però va acabar pagant el preu de tres faltes i un refus. Morgan va veure que calia millorar la imatge del grup, es va posar l’equip a l’esquena com diuen, i va fer una pistassa a cero, perquè com diuen algunes males veus, a vegades la Eli també ho fa bé 🙂

danacomaQuedava el segon grup de Standard, i a les grades la gent ja començava a fer les travesses de com podia quedar les classificacions per equips. La Dana va fer una altre gran pista de cero, al seu pas, però ben segura. La Cora, seguint amb la bona imatge que va donar al campionat d’Espanya, tot i que es va despistar una mica en el túnel, va fer un cero. Qumba va anar a per totes, com no podia ser d’una altre manera, junt amb en Juanjo, no va fer cap refús, només llàstima del pal al principi i una petita distracció a mitja pista. La Diana completava el grup, amb una Coma superconcentrada, fluida en pista, i amb un cero per acabar la jornada.

I va arribar l’Agility. Un recorregut que semblava massa fàcil, segons algunes opinions, però que va donar més d’un ensurt i eliminat.

podi copa equip petitsL’equip Mini/Midi d’en Taboo, en Drac, l’Strip i en Wifi  havia fet un molt bon jumping, però sabien que en l’Agility tenien la oportunitat de donar la campanada. Un per un, van anar fent pista, i ni passarel·les estretes ni túnels traïdors van aconseguir despistar a l’Estel, l’Eli, la Carme o la Tina. Aquesta ultima casi va fer caure algun pal, però la deessa de la fortuna va decidir que no caigués, i completés una altra gran pista.

La gent a les grades començava a fer números de com havien pogut quedar en el podi, mentres els de Standard començaven la seva tanda. Per desgracia, el grup Standard 2 va tenir pitjors resultats en aquesta tanda: tant en Hippie, com en Morgan, com en Colie van quedar eliminats.

Els de Standard 1 van tornar a la càrrega, Dana amb un altre 0, la Cora a la par amb una altre molt bona pista de la Juli, i la Coma de nou un 0, demostrant equilibri entre velocitat i destresa. Qumba va fer caure un palet, però va completar una molt bona tarda sota la guía de’n Juanjo.

El sol es ponia just quan es convocava a tots els equips a pista per l’entrega de trofeus i podi. El Equip Mini/Midi va obtenir un molt bon resultat, 2ns de Catalunya! Els petitons van lluir orgullosos el trofeu que els acreditava com a segons per equips d’aquesta categoria. Felicitats a tots els mini/midi, sou uns cracks guies i gosos!

El grup de la Coma, la Cora, la Dana i en Qumba no van fer podi per poc, però van quedar en quarta posició, en una competició molt renyida. L’any que vé segur que no se’ls escapa el trofeu!

equip 2 stdequip 1 std