Campionat d’Espanya 2009

Resultat de la Nit i la Tona

En Jordi i l’Estel van fer un paper molt bó en el Campionat d’Espanya, quedant en tercera i quarta posició respectivament, just al darrera dels dos gossos que ja savíem abans que si no s’equivocaven eren gairebé inabastables (de fet varem acostar-nos força al segon). Un magnífic resultat!

Competició per equips

Dissabte es va disputar la prova per equips, una competició en la que ho teníem complicat donat que qualificaven els tres millors de quatre gossos i el nostre equip només era de tres. Bo i això després de la primera mànega d’agility estàvem classificats, sense cap penalització, en la quarta posició sobre una trentena d’equips.

En el jumping, però, no varem tenir gaire sort i dues errades d’aquelles difícils de preveure ens van allunyar d’un podi que pràcticament ja teníem a les mans. Va ser un paper molt digne per un equip només de tres gossos -de fet gosses- de més de deu anys.

El millor de tot

Hem mobilitzat una pila de gent que volia compartir l’experiència del Campionat, com sempre hem estat un referent i l’enveja per la resta de clubs. Cap altre club va desplaçar un equip compacte d’afeccionats visquent el Campionat de primera ma.

Això si, el Campionat és important però la cultura (incloent la gastronòmica) també. Hem combinat els apats senzills a la casa rural on estàvem tots amb un repertori de tapes que acompanyaven les begudes (no ens ho varem poden acabar) i una mostra de gastronomia castellana a un dels locals amb més tradició de la ciutat.

Gràcies Sabina, Elisenda, Joan, Xavier, Susanna, Javi, Carles, Laia, Carme, Laura i Edgar per haver-nos fet costat. L’any vinent hi tornarem a ser i, això si, amb més gent competint 

 Podeu veure una pila de fotos (gràcies Laia i Carlos) a Fotos recents però no us perdeu la Foto de grup