Carnestoltes 2017

201702 Carnestoltes Podi Disfresses IndivUn any més hem celebrat la nostra, ja tradicional, prova de Carnestoltes. La primera activitat ha estat la desfilada de disfresses amb tres premis individuals i un per grup. Ha participat tant gent de casa com d’altres clubs i hi ha hagut disfresses molt treballades i altres més simples que han fet pensar una bona estona als jutges de la prova.

Després d’una segona revisió i més deliberacions, els premis han estat per:

  • Millor disfressa: la Juli i la Cora com a Dama de corazones
  • Segon lloc: la Mònica i en Jake com a test amb flors
  • Tercer lloc: la Marta i la Sasha, d’índies

201702 Carnestoltes Podi Disfresses GrupPel que fa al grup s’han endut el premi L’Estel amb en Taboo i en Cesar amb l’Atlas que feien un simpàtic conjunt de policies i presos

La desfilada va anar al final prou ràpida i varem poder preparar amb tranquilitat la prova de jumping de relleus i el open d’agility que començava a les 11.

201702 Carnestoltes RelleuEl jumping de relleus per parelles consistia en una pista on surtía un gos i guía expert junt a un gos i guía novell. El més expert feia una part de la pista més complicada i amb slalom i un altre l’altra part. El segon guia havia d’esperar-se en un punt a que arribés el primer i llavors havia de donar-li el testimoni al primer que es quedava allà i completar el seu tram de pista. El temps s’aturava quan el segon gos completava el recorregut.

Varem tenir gossos en totes les categories i unes pistes molt ràpides, com nomes comptava l’equip que ho fés millor era molt emocionant. Varem estar molta estona amb el premi a les mans de la Neus amb l’Ela i la Janina amb la Mel ja que varen ser unes de les que varen poder acabar les pistes sense penalitzacións. Més tard, però, van sortir en Josep amb en Loki i la Monica amb en Jake que ho varen fer perfecte i molt ràpids tots dos i es van endur el premi. Enhorabona als dos guanyadors!

201702 Carnestoltes Loki201702 Carnestoltes Podi RelleusImmediatament varem passar a la pista de l’agility on el jutge havia proposat un recorregut bastant complicat, el que no va anar gaire bé pel guies més nous. La primera en sortir va ser la  Mercè que anava vestida de bomber amb una roba molt pesada i tenia molta calor. Amb en Hippy va fer un temps espectacular i varem estat tot la mànega esperant a veure si algú era capaç de guanyar-los. Quan ja pensàven que ho tenien fet, va sortir en Loki, que deixa’l còrrer quan s’hi posa. La feina que va tenir en Josep -tot elegant ell- per agafar-lo i, al final, el premi va ser per ells.

Al acabar la prova ja tocava canviar-se, preparar la taula per dinar i desconnectar una estoneta abans de començar la prova oficial. Això, però, ja és una altra història.

Moltes felicitats a tots, ho vareu fer molt i molt be.