Carnestoltes 2019

La jornada de dissabte va començar amb el concurs de disfresses on el jurat va haver seleccionar les millors disfresses de guia i gos tant en la modalitat individual com en la de parelles o grup.

Vàrem tenir tota mena de motius: guies i gossos intercanviats, pastors i bens, elegants jugadors de billar, diverses menes de superherois, abelles, futbolistes, diables i angels …

 Premis individualsDesprés de les deliberacions, el premi en categoria individual va ser, amb claredat, per la Mònica que es va presentar amb una elaborada disfressa d’ocell combinada amb un lleó (el poble Kuma) i un cèrvol (en Jake). Tots tres feien una combinació espectacular que va cridar l’atenció des del primer moment.

El segon lloc va ser per en Victor i els seus dos gossos: consòla i jugadors del Super Mario i el tercer per la Marta amb les seves gosses: un equip de tortugues ninja molt ben lograt.

Premi per parellesPel que fa al grup el trofeu se’l van endur la Neus i en Josep amb les seves bèsties que feien referència a un concepte de l’agility que tots coneixem més bé del que voldríem. Vàren conseguir fer rodar el cap una mica als asistents fins que es van aliniar tots quatre correctament i tot va quedar clar.

Podi relleusDesprés del concurs de disfresses va ser l’hora de les proves d’agility.

La primera va ser un jumping de relleus amb una part de pista una mica més fàcil on van poder participar gossos que encara no estan preparats per competir junt a gossos amb més experiència.

Va ser una experiència divertida sobre tot pels més novells que es van posar a prova en un entorn competitiu.

Vàrem tenir també actuacions molt bones i al final la parella guanyadora d’aquesta prova va ser la formada per l’Elisenda, que corria amb en Drac, i la Marta Menac de Girona, emportant-se cadascuna el trofeu corresponent. Ben fet!

També pels més nous

Després de la prova de relleus vàrem donar pas a la mànega Open on hi havia dues opcions a trofeu: es podia guanyar la mànega o es podia endevinar amb la màxima precisió en quin temps es completaria el recorregut.

Per aquesta mànega el jutge de la prova, en Julián Sánchez, va proposar una pista agil i divertida que fa fer gaudir als participants.

La prova se la va endur, també, l’Elisenda amb en Drac que va estar a punt d’endur-se també el premi d’endevinar el temps on va quedar-se a dues dècimes del temps que havia dit.

El premi d’endevinar el temps va ser, també, per un altre repetidor. En aquest cas van ser en Josep que va endevinar el temps que faria amb en Loki amb una precisió d’apenes una dècima i mitja de segon. Està clar que aquest parell, que no fan un zero a l’agility ni en somnis, només guanyen en coses estranyes però com a mínim es van endur alguna cosa cap a casa.

La Mònica i en KumaEn Jaume i en YagoDesprés de les proves d’agility va ser el moment de la calçotada (que ja feia estona que s’estava preparant). Hem d’agrair a l’equip Jaume-Yago i el seu equip de suport la seva dedicació per tenir-ho tot a l’hora i a tots els que vàreu venir donar-vos les gràcies per participar-hi. A veure si l’any vinent podem ser més colla!