Carnestoltes 2022

Vàrem combinar el concurs de disfresses amb la mànega oberta d’agility amb guies disfressats.

202202 Carnestoltes MinionsEn la prova de disfresses vàrem tenir una molt bona participació tant a nivell individual com en grups. Vàrem tenir molts canvis de rol on els gossos prenien el paper de les persones i al revés, diversos personatges de la literatura clàssica i la ficció, animalons de tota mena: xais, una família d’esquirols, papallones, agents de l’ordre, agents del desordre, gent de països llunyans, gent sense massa complicacions … Tot un espectacle.

202202 Carnestoltes Disfresses 3

Després d’un contrast de parers, els dos jutges van decidir lliurar el trofeu a la millor disfressa a una completa família de Minions que va omplir de color (groc) la prova.

202202 Carnestoltes Disfresses 1202202 Carnestoltes Disfresses 2

202202 Carnestoltes Podi OpenEl matí va continuar amb la prova Open on els participants tenien dues feines: mirar de fer la pista tan bé com podien i endevinar d’entrada quin temps invertirien en fer el recorregut. Pel que fa a l’aspecte esportiu, la guanyadora de la prova va ser la Cristina amb la Inka, unes autoritats dins aquest mon. Per altra banda qui millor va ajustar el càlcul del seu temps va ser la Mònica que va guardar gairebé al segon el que havia de trigar en fer seva pista amb en Jake.

Amb això vàrem tancar la primera part de la jornada, hora de canviar-se a la roba d’agility i continuar amb la prova oficial però amb el bon record d’aquesta jornada.

202202 Carnestoltes Charo