Cercant punts a Saragossa

IMG 20191026 WA0006 2Aquest passat cap de setmana quatre bojos hem decidit improvisar un viatge a Saragossa per tal de no passar ni un cap de setmana sense saltar amb els nostres inestimables gossos!!

Així la Vipper i el Morgan han saltat a grau 2 i la Collie i el Fish a grau 3 a la prova del Toskahua, mentres la Taxi socialitzava.

Cadascú portava uns objectius, però no hi hagut massa sort! 

La Vipper volia aconseguir l’últim agility per ascendir a grau 3 però cap dels dos han li sortit especialment bé. Això si, ha fet un jumping espectacular que es suma a la seva bossa de jumpings pel campionat d’Espanya. Felicitats!!

El Morgan volia afegir pistes a zero  a la seva col·lecció. Dissabte hi va estar molt a prop al fer dues pistes perfectes però es va quedar sense el zero “pur” per perdre una mica de temps tot i que va pujar al podi! Diumenge va fer pistes molt bones però amb un pal i un refús al slalom. Tot això ha fet un molt bon paper!!

La Collie volia aconseguir algún agility, i el millor va ser el de diumenge, fent una pistassa amb molt bon temps però tirant un parell de pals.

I per últim, el Fish busca fer un parell de jumpings que li falten pel Campionat d’Espanya. Dissabte no se’n van sortir. En canvi diumenge el van fer a zero i a molt bona velocitat però no va ser suficient i van penalitzar 0.74 segons, amb el que no es pot afegir a la bosseta de jumpings. A la pròxima apretarem més!!!

Així doncs, un cap de setmana de likòmetres i bona companyia, gairebé  aconseguint els resultats. Això ens  dona ànims per tornar-ho a provar 😉