Cinc de sis

Després del bon paper en segona divisió ha arribat l’hora dels competidors més avaçats que, per tant, havien de demostrar que estaven a l’alçada i així ha estat.

201603 Girona Podi Ela201603 Girona Qumba

Primera divisió

Aquí ens hem trobat “el trio fantástico”, en Qumba, la Dana i l’Ela, que tenen molt clara la seva fita: defensar la seva posiciò i si potser millorar al podi de la lliga.

Hem començat amb el jumping on calia treballar una mica la memòria perque tot era un entrar i sortir dels túnels. La primera ha estat l’Ela que ha anat molt ràpida. Quan ja eren gairebé al final de la pista, la Neus ha perdut de vista a l’Ela i ja veieu a la Neus cridant “Ela on ets” i ella dient “aquí mama no et preocupis”. Sort que ha aparegut pel costat correcte i han pogut acabar la pista, quedant en segona posició.

Després ha sortit la Maria amb la Dana que avui no tenia gaire ganes de correr perque feia una mica massa de calor.

El darrer ha estat en Qumba i al acabar en Juanjo creía que no havia corregut prou però el cert és que ha fet un super temps a zero, quedant quart de la mànega.

L’agility era una miqueta menys embolicat que el jumping però també amb algun punt de control.

201603 Girona Dana201603 Girona Ela3Hem tornat a començar pels més petits i l’Ela estava fent molt bona pista quan, abans d’acabar el slalom, ha escoltat un soroll el que l’ha espantat i ha sortit corrent per cames. La Neus l’ha convençut que no pasava res i han pogut seguir la pista amb una penalització.

Seguidament ha sortit la Maria amb la Dana que ha fet una molt bona pista però que, quan ha arribat al balancí, volia passar-lo pel costat i el jutge li ha pitat una refusada.

El darrer en sortir ha estat en Qumba que ens ha regalat una super pista, amb unes zones espectaculars, proclamant-se guanyador de la prova i sumant uns valiosos punts tant per individual com per l’equip.

201603 Girona Podi DH

Divisió d’honor

Aquí hem començat una mica tard però, com erem poqueta gent, ha anat prou be.

En primer lloc hem fet l’agility amb una entrada d’eslalom una mica complicada i algun punt més de control. En primer lloc ha sortit la Juli amb la Cora i han fet una pista molt ràpida, quedant primeres de la mànega i marcant el temps de la prova. La Juli n’estava bén orgullosa.

Desprès la Diana amb la Coma que ho han fet tamb bé com la seva companya però amb una miqueta més de temps.

En midi competia la Carme amb l’Striptease que ha sortit una mica espantada (no sabem perquè) però que ha fet una pista seguideta i a zero.

201603 Girona Cora201603 Girona Coma

Ràpidament s’ha muntat el jumping amb una entrada al túnel cec una miqueta lletja però que si arribaves amb el gos pel lloc correcte era posible i una entrada d’eslalom on calia fer un canvi per darrera que alguns gossos no han entés.

201603 Girona Podi Strip201603 Girona StripLa primera en sortir ha estat la Striptease que ara si que tenia ganes de correr i ha fet la pista a 0 i quedant al segon lloc del podi.

En mida gran les seves companyes, la Coma i la Cora, no han estat menys, fent totes dues unes super pistes i acabant la Coma en segona posició i la Cora primera.

Resumint, avui hem estat tot el dia, des de les 9 del mati fins a les 6 de la tarda, fent i veient agility, passant fred i calor però gaudint d’un gran dia amb els companys i, sobretot, amb molts de podis i molts punts a la saca. La setmana vinent més i millor!