Coherència en el grau 1 a Connecting dogs

Han estat unes pistes interessants i aparentment assequibles, on cadascú ha hagut d’afrontar problemes diferents.

201901 Connecting Winter201901 Connecting RipperEn David amb la Winter han estat els primers del club i han tingut feina amb les zones, que la Winter encara disfruta fent “a lo loco”.

La Marta amb en Ripper inauguraven la ronda d’estàndar. El Ripper ha començat accelerat iniciant la pista abans que la Marta li donés l’ordre. En un primer moment ens hem refet i hem salvat el rere del tercer obstacle. Semblava que anàvem bé fins que ha saltat el tram final de la passarel·la i aquí ja hem posat el fre al repetir la zona. Eliminats però treballem bé!

201901 Connecting Bruc 2201901 Connecting MaxEn Víctor amb el Bruc han tingut un mal inici ja que en Bruc no estava connectat per començar la pista. Tot i el que ha costat arrencar després ha fet la pista a “0” però ha estat invalidat al haver fer servir menjar a l’inici per recuperar la seva atenció.

I tancava la primera ronda el Toni amb el Max. Han fet una pista súper descordinats, encadenant errors fins…  l’eslàlom que l’ha fet perfecte 😮

En la segona ronda, els túnels han marcat el destí dels nostres equips. En David amb la Winter s’han eliminat fent l’entrada incorrecta del túnel 6. En el mateix punt també s’ha eliminat la Marta amb en Ripper. En Víctor amb el Bruc han tingut el mateix error una mica més enllà, en el túnel 8. Finalment el Toni amb el Max, per ser solidaris, han fet també un túnel quan no tocava ja al tram final quan gairebé tenien la pista feta… 🙁

Tornem a casa amb les cartilles buides i un munt de deures per fer 😉