Col·laborem contra l’escleròsi múltiple

Al VIè Open contra l’esclerosi múltiple celebrat pel Club Agility Cornellà vàrem competir amb quatre gossos: l’Iru; la Nelly; la Nit i la Tina. Va ser una prova llarguíssima perque, tot i jugar la selecció al Mundial, es van apuntar 114 gossos (69 estàndars i 45 de midi-mini) el que va fer que acabéssim a les mil cinc-centes (de fet a quarts d’una de la nit).

Tot i això, vam fer un bon paper: l’Iru, que corria amb el guía suplent, va fer un excel·lent amb una falta a l’agility i un zero al jumping;. La Nelly va fer una pista excel·lent a l’agility malgrat que va penalitzar per temps, però amb molt bona conducció, mentre que al jumping, que també el portava molt bé va fer un error en un obstacle que la va eliminar; de tota manera, cal felicitar a Ainara i Nelly per la seva actuació. La Nit va fer una molt bona pista d’agility, amb només un refús, i també la de jumping tot i que els petards de la victòria de la selecció la van descentrar una mica i li van marcar dos refusos. La Tina es va eliminar en l’agility, però va fer una fantàstica pista de jumping acabant a zero i amb bon temps.

Gran éxit de participació, però, que va a posar a prova, no sols el grau de solidaritat dels participants, sinó la paciència necessària per aguantar fins el final. En jornades com aquestes ens hem de felicitar que a les nostres competicions muntem dues pistes simultànies. Segur que és una decisió que els particpants en general saben valorar.

Xavier – Iru

201007_Esclerosi