Com si fòs senzill

I no ho és, ni de bon troç, el que passa és que som bons.

Comencem per l’expedició a les terres de l’Ebre (no a Tarragona sino on realment “el Ebro guarda silencio”). En Cesar amb la Tina: doble zero. Fantàstic però això vol dir que només n’hi mancaria un per a poder participar al Campionat d’Espanya en categoria individual. Queda només una prova puntuable, per tant … cap alla i a fer-ho bé.

L’Isma amb la Chula també ha fet doble excel·lent però li manca un doble zero  per poder anar al Campionat d’Espanya, així que … un altre que necessita fer un doble zero el proper cap de setmana.

Parlem de l’Elisenda: l’Iru, que va passar a grau II fa poc temps després d’un llarg rodatge a grau I, ha fet un doble excel·lent i ja van cinc! Es a dir, si el proper cap de setmana fa un altre doble excel·lent (no cal que sigui doble zero) quedaria seleccionat per l’equip del Cànic. Un altra guia amb pressió pel proper diumenge. Com sabeu l’Elisenda també competeix amb en Drac, que dissabte va passar a grau II. Quina millor manera de fer la seva primera pista en grau II que fent un doble zero? Aquesta parella està imparable.

La Montse i la Nit no podien ser menys, un altre doble excel·lent a la cartera

I a més, com potser sabreu, en Pablo va pujar aquest diumenge a la competició de Castelló d’Empúries. Imagineu el resultat que va fer amb en Kaiser? Un doble excel·lent. El cinquè en el seu còmput d’aquesta temporada. Si no fos per que el proper diumenge no pot anar a la competició, seria un altre equip que s’ho jugaria tot el proper cap de setmana.

Molta sort a tots el proper diumenge, hi serem per animar-vos.