Comença la temporada en primera divisió

201709 Badalona Coma 2201709 Badalona MorganA Primera Divisió aquesta temporada hi tenim a l’Striptease en categoria midi i al Morgan, la Dana i la Coma en categoria estàndar a l’espera que alguns dels companys de segona divisió puguin pujar de categoria i ens facin companyia.

Aquesta primera prova ens va portar resultats molt diversos però a tots ens va servir per passar una bona estona i a més poder millorar o entrenar alguna que altra cosa.

201709 Badalona Dana201709 Badalona StripEn categoria estàndar, la Coma va fer dues bones pistes, tot i que a l’agility li va passar factura la caloreta que feia. El jumping però, el va brodar i va acabar en una molt merescuda quarta posició. La Dana i el Morgan no tenien el dia molt inspirat, per motius totalment contraris, l’una per prendre’s-ho amb molta calma i l’altre per l’ansia que té de fer pista.

En categoria midi, l’Striptease es va autoeliminar en l’agility en repetir la pasarel·la però el jumping el va poder acabar a zero i amb molt bon temps. Queden encara moltes proves!! Més i millor!